Мультиварка підходить для приготування бісквітних коржів, вони виходять пишними і високими. Такі бісквіти можна використовувати як основу для торта або просто подати до чаю.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Масло вершкове – 1 ст. л.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Яйце – 4 шт.
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Ванілін – 1 пакет
Процес приготування:
Як почати готувати бісквіт в мультиварці Поларіс? Відокремити білки від жовтків. Білки збийте до утворення щільної піни. Додайте цукор і ванілін, продовжуйте збивати до розчинення цукру.
В білкову масу додайте жовтки по одному, продовжуючи збивати. Частинами всипте просіяне борошно і акуратно перемішуючи лопаткою.
Чашу мультиварки змастіть маслом, викладіть в неї тісто, розрівняйте.
Закрийте каструлю, поставте режим «Випічка» на 50 хвилин. Готовий бісквіт вийміть з чаші і дайте охолонути.
Приємного апетиту!
Бісквіт Бісквіт з вершковим маслом Ванільний бісквіт класичний Бісквіт Масляний бісквіт