Мультиварка підходить для приготування бісквітних коржів, вони виходять пишними і високими. Такі бісквіти можна використовувати як основу для торта або просто подати до чаю.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Масло вершкове – 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Яйце – 4 шт.
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Ванілін – 1 пакет

Процес приготування:

Як почати готувати бісквіт в мультиварці Поларіс? Відокремити білки від жовтків. Білки збийте до утворення щільної піни. Додайте цукор і ванілін, продовжуйте збивати до розчинення цукру.

В білкову масу додайте жовтки по одному, продовжуючи збивати. Частинами всипте просіяне борошно і акуратно перемішуючи лопаткою.

Чашу мультиварки змастіть маслом, викладіть в неї тісто, розрівняйте.

Закрийте каструлю, поставте режим «Випічка» на 50 хвилин. Готовий бісквіт вийміть з чаші і дайте охолонути.

Приємного апетиту!

Бісквіт Бісквіт з вершковим маслом Ванільний бісквіт класичний Бісквіт Масляний бісквіт