Бісквіт з йогуртовим кремом можна доповнювати різними фруктами або посипати кокосовою стружкою, полити шоколадом або посипати подрібненими горіхами. Це дуже ніжний універсальний торт, який кожен може приготувати за своїм смаком.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Цукор-пісок – 2 ст.
  • Яйце – 5 шт.
  • Вершки 33% – 2 склянки
  • Йогурт – 500 гр.
  • Желатин харчовий – 30 гр.
  • Лимонний сік – 2 ст. л.
  • Вода – 100 гр.
  • Ягоди для прикраси
  • Шоколад для прикраси

Процес приготування:

Як приготувати бісквіт з йогуртовим кремом? Збийте яйця і один стакан цукру в пишну піну.

Борошно просійте кілька разів і додайте до збитим яйця, перемішайте.

Тісто викласти у змащену маслом форму. Випікайте в духовці при 180 градусах 25-30 хвилин.

Готовий бісквіт отсудите і розріжте його на два коржі.

Желатин залийте водою, залиште набухати.

Йогурт змішайте зі склянкою цукру.

В окремій мисці збийте вершки до утворення густиною маси.

З’єднайте йогурт, лимонний сік, половину збитих вершків і желатин, акуратно перемішайте.

На дно рознімної форми покладіть бісквітний корж, потім викладіть йогуртовий крем, накрийте другим коржем. Поставте форму з тортом в холодильник на 1,5-2 години.

Вийміть торт з форми, прикрасити його збитими вершками, шматочками шоколаду і ягодами.

Приємного апетиту!

Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквіт в духовці класичний класичний Бісквіт Лимонний бісквіт