Бісквіт з йогуртовим кремом можна доповнювати різними фруктами або посипати кокосовою стружкою, полити шоколадом або посипати подрібненими горіхами. Це дуже ніжний універсальний торт, який кожен може приготувати за своїм смаком.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Цукор-пісок – 2 ст.
- Яйце – 5 шт.
- Вершки 33% – 2 склянки
- Йогурт – 500 гр.
- Желатин харчовий – 30 гр.
- Лимонний сік – 2 ст. л.
- Вода – 100 гр.
- Ягоди для прикраси
- Шоколад для прикраси
Процес приготування:
Як приготувати бісквіт з йогуртовим кремом? Збийте яйця і один стакан цукру в пишну піну.
Борошно просійте кілька разів і додайте до збитим яйця, перемішайте.
Тісто викласти у змащену маслом форму. Випікайте в духовці при 180 градусах 25-30 хвилин.
Готовий бісквіт отсудите і розріжте його на два коржі.
Желатин залийте водою, залиште набухати.
Йогурт змішайте зі склянкою цукру.
В окремій мисці збийте вершки до утворення густиною маси.
З’єднайте йогурт, лимонний сік, половину збитих вершків і желатин, акуратно перемішайте.
На дно рознімної форми покладіть бісквітний корж, потім викладіть йогуртовий крем, накрийте другим коржем. Поставте форму з тортом в холодильник на 1,5-2 години.
Вийміть торт з форми, прикрасити його збитими вершками, шматочками шоколаду і ягодами.
Приємного апетиту!
Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквіт в духовці класичний класичний Бісквіт Лимонний бісквіт