Цей швидкий рецепт дуже цінний і прийшов до нас ще від бабусь. Прості інгредієнти, доступне виконання, що не вимагає особливих навичок і приголомшливий смак, як результат ваших старань.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Борошно пшеничне – 170 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Масло вершкове – 170 гр.
  • Цукрова пудра – 170 гр.
  • Ванілін – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Вишня (без кісточок) – 500 гр.

Процес приготування:

Як приготувати бісквітний пиріг з вишнею? Розтоплене вершкове масло розітріть з ½ цукровою пудрою і ванільним цукром і жовтками, відокремленими від білків.

Білки в окремій мисці з’єднайте з рештою пудрою, сіллю і збийте в густу піну.

Не поспішаючи перекладіть білкову масу в желтковое тісто і повільно перемішайте до кремового однорідного тіста. Не перестаючи вимішувати, поступово вводите просіяне борошно.

Перекладіть тісто у форму, зверху покладіть ягоди. Випікайте в розігрітій духовці при 180 градусах 30 хвилин.

Бісквіт вийміть з жаровні, дайте охолонути, вийміть з форми, перекладіть на тарілку і посипте цукровою пудрою.

Приємного апетиту!

Пиріг з вишнею в духовці Пиріг з замороженої вишнею Пироги Пироги з вишнею