Цей швидкий рецепт дуже цінний і прийшов до нас ще від бабусь. Прості інгредієнти, доступне виконання, що не вимагає особливих навичок і приголомшливий смак, як результат ваших старань.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Борошно пшеничне – 170 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Масло вершкове – 170 гр.
- Цукрова пудра – 170 гр.
- Ванілін – 1 ч. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Вишня (без кісточок) – 500 гр.
Процес приготування:
Як приготувати бісквітний пиріг з вишнею? Розтоплене вершкове масло розітріть з ½ цукровою пудрою і ванільним цукром і жовтками, відокремленими від білків.
Білки в окремій мисці з’єднайте з рештою пудрою, сіллю і збийте в густу піну.
Не поспішаючи перекладіть білкову масу в желтковое тісто і повільно перемішайте до кремового однорідного тіста. Не перестаючи вимішувати, поступово вводите просіяне борошно.
Перекладіть тісто у форму, зверху покладіть ягоди. Випікайте в розігрітій духовці при 180 градусах 30 хвилин.
Бісквіт вийміть з жаровні, дайте охолонути, вийміть з форми, перекладіть на тарілку і посипте цукровою пудрою.
Приємного апетиту!
Пиріг з вишнею в духовці Пиріг з замороженої вишнею Пироги Пироги з вишнею