Не зустрічала таких людей, які б не любили варену згущенку. Приготуйте чудовий десерт для чаювання. Бісквітний рулет з вареним згущеним молоком простий у приготуванні і невимовно смачний десерт, який вмить відлітає зі столу. Бісквітна основа чудово поєднується з начинкою із згущеного молока і мигдальних горішків.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Борошно пшеничне – 150 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Для начинки: –
  • Варена згущене молоко – 380 гр.
  • Мигдаль – 100 гр.

Процес приготування:

Щоб приготувати бісквітний рулет з вареним згущеним молоком, увімкніть духовку для розігріву. Курячі яйця розділити на білки і жовтки. Курячі жовтки помістіть в глибоку ємність, всипте половину необхідної кількості цукрового піску і збийте до стану пишної світлої маси.

Курячі білки помістіть в глибоку ємність, додайте цукровий пісок і збийте до стану твердих піків, скориставшись міксером.

Білкову масу акуратно в кілька прийомів введіть до збитим жовтків. Акуратними рухами знизу вгору перемішайте.

По столовій ложці введіть просіяне з допомогою сита пшеничне борошно, акуратно перемішуючи.

Деко змастіть невеликою кількістю вершкового масла, але краще дно деко застеліть пергаментним папером або покладіть на нього силіконовий килимок. Акуратно перекладіть тісто. Розрівняйте силіконової лопаткою по всій поверхні.

помістіть Деко в розігріту духовку до 180 градусів і випікайте протягом 10 хвилин. Після закінчення часу, вийміть деко з духовки.

Бісквітний корж зніміть разом з пергаментним папером з дека, акуратно зніміть папір.

Викладіть бісквіт на чистий рушник і скрутіть рулетом, дайте охолонути в такому вигляді.

Мигдаль подрібніть за допомогою кавомолки. Відкрийте банку вареного згущеного молока, рівномірно розподіліть його по бісквіту і присипте подрібненим мигдалем.

Акуратно скрутіть рулет. Дайте трохи просочитися в холодильнику, загорнувши його в харчову плівку. Перед подачею наріжте на порції і викладіть на блюдо.

Приємного апетиту!

Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквіт в духовці класичний Бісквіт для рулету Бісквіт на згущеному молоці