Ніжний торт на основі бісквіта, який присмачений ароматним кремом – просто знахідка. Цей торт готується з простих і недорогих інгредієнтів, що робить цей десерт доступним абсолютно для всіх. При бажанні, ви можете прикрасити торт візерунками, квітами або посипками.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яйце – 4 шт.
  • Цукор-пісок – 270 гр.
  • Борошно пшеничне – 160 гр.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Яєчний жовток – 3 шт.
  • Крохмаль кукурудзяний – 3 ст. л.
  • Молоко коров’яче – 350 мл
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Ванілін – 1 ч. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування бісквітного торта з кремом пломбір? Відокремте білки від жовтків, після чого збийте яєчні білки до утворення пишної піни. Під час цього процесу поступово всипте 120 грам цукрового піску.

Далі потрібно додати яєчні жовтки під збитий білок і знову збийте.

Всипте в основу розпушувач і просіяти пшеничне борошно. Вимісіть тісто за допомогою лопатки і розігрійте до 170 градусів духовку.

випікайте Бісквіт у формі або в мультиварці на протязі 40 хвилин до готовності. Після цього почніть готувати крем для торта.

Жовтки перетріть з цукром і кукурудзяним крохмалем, готуючи яєчну основу для крему.

Далі потрібно нагріти смесь, поступово вливаючи в основу холодне молоко. Коли крем почне загусати, додайте ванільний цукор і зніміть крем з вогню.

Вершкове масло збийте до пишноти, а потім почніть поступово додавати заварний крем і продовжуйте збивати крем до гладкості і блиску.


Коли і крем, і бісквіт готові – почніть збирати торт. Бісквіт розберіть на коржі і перший корж промажте кремом. Накрийте другим коржем і розподіліть крем по ньому. Готовий торт змастіть кремом з усіх боків – і з боків і зверху. Готовий торт можете трохи охолодити, прикрасити і подавати до столу.

Бісквіт на жовтках Бісквіт на молоці та яйцях Бісквіт на яйцях класичний Бісквіт, який завжди виходить високий Ванільний бісквіт Вологий бісквіт Десерти Торти