Домашній бородинський хліб легко приготувати в хлібопічці Кенвуд. Спробуйте спеціальний домашній рецепт. Порадуйте рідних і гостей м’яким і ароматним продуктом.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Житнє обдирне борошно – 1,5 склянки
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Сухий квас з солодом – 120 гр.
- Цукор-пісок – 4 ч. л.
- Сіль – 1,5 ч. л.
- Сухі дріжджі – 2 ч. л.
- Вода – 1,5 склянки
- Масло рослинне – 30 мл
- Коріандр – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування бородінського хліба в хлібопічці Кенвуд? У зручній посуді підготуємо солод. Його необхідно залити половиною склянки окропу від загальної кількості води в рецепті і розмішати.
Коли готовий солод охолоне, перекладаємо його у форму хлібопічки. Сюди ж вливаємо воду, що залишилася і рослинне масло, потім всі інші сухі продукти: борошно, цукор, сіль і дріжджі.
Включаємо режим тривалістю 3 години і 30 хвилин.
наприкінці готування після всіх змішувань можна відкрити кришку і посипати хліб кмином. Він легко прилипне до гарячого продукту.
М’який і ароматний бородинський хліб готовий!
Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці Кенвуд Хліб на воді в хлібопічці Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці