Домашній бородинський хліб легко приготувати в хлібопічці Кенвуд. Спробуйте спеціальний домашній рецепт. Порадуйте рідних і гостей м’яким і ароматним продуктом.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Житнє обдирне борошно – 1,5 склянки
  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Сухий квас з солодом – 120 гр.
  • Цукор-пісок – 4 ч. л.
  • Сіль – 1,5 ч. л.
  • Сухі дріжджі – 2 ч. л.
  • Вода – 1,5 склянки
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Коріандр – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування бородінського хліба в хлібопічці Кенвуд? У зручній посуді підготуємо солод. Його необхідно залити половиною склянки окропу від загальної кількості води в рецепті і розмішати.

Коли готовий солод охолоне, перекладаємо його у форму хлібопічки. Сюди ж вливаємо воду, що залишилася і рослинне масло, потім всі інші сухі продукти: борошно, цукор, сіль і дріжджі.

Включаємо режим тривалістю 3 години і 30 хвилин.

наприкінці готування після всіх змішувань можна відкрити кришку і посипати хліб кмином. Він легко прилипне до гарячого продукту.

М’який і ароматний бородинський хліб готовий!

Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці Кенвуд Хліб на воді в хлібопічці Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці