Бородинський хліб, приготовлений своїми руками і за допомогою хлібопічки, виходить смачніше магазинного. Його люблять за унікальний смак і аромат коріандру. До того ж такий хліб кілька днів не черствіє. У цьому рецепті вам пропонується використовувати суміш для «Бородінського» хліба, так простіше.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Суха суміш для випічки хліба – 1 пакет
- Сухі дріжджі – 6 гр.
- Вода – 300 мл
- Сіль – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати бородинський хліб в хлібопічці Редмонд? У відерце хлібопічки налийте трохи підігріту чисту воду і рослинну олію.
Візьміть пакет сухої суміші для випічки Бородінського хліба. Хліб з цієї готової суміші, що містить борошно, солод, кмин і коріандр, буде мати високі смакові якості і довше зберігати свіжість.
Пересипте суміш у відерце до рідких інгредієнтів. Потім насипте сіль і сухі дріжджі.
На хлібопічці встановіть програму №6 «Бородинський хліб», вага буханця – «750 г», колір кірочки – «Темна». Час випічки за замовчуванням 2 години 55 хвилин. Після першого звукового сигналу визначте стан тіста і додайте трохи борошна або води.
По завершенні програми випічки бородінського хліба буханець перекладіть на грати і остудіть. Потім можете нарізати на шматочки і подавати до столу.
Смачною і вдалою випічки!
Бородинський хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці на 900 грам Хліб в хлібопічці Редмонд Хліб на воді в хлібопічці