Борщ, приготовлений на свинині, виходить жирним і наваристим. Він підійде тим, хто не любить холодні супи. Борщем можна нагодувати як дорослих, так і дітей, він сприятливо впливає на систему травлення.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 300 гр.
  • Буряк (варена) – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Бульйон з свинини – 1.5 – 2 л.

Процес приготування:

Готувати борщ зі свининою легко! Свинину вимити, промокнути паперовими рушниками. Зрізати зайвий жир. Краще всього використовувати майже чисту м’якоть, кісточки не брати. Порізати свинину шматками середнього розміру.

Свинину залити водою і поставити варитися на середній вогонь. Після закипання не забувати знімати піну. Цибулю почистити і дрібно нарізати.

Очищену моркву крупно потерти на тертці.

У сковороду влити рослинне масло і пасерувати цибулю з морквою до золотистого кольору.

Яйця зварити круто, почистити і порізати крупними кубиками.

Картоплю почистити і нарізати кубиками.

варений буряк Очистити і потерти на крупній тертці.

Коли м’ясо в супі дійшло до готовності, додати в м’ясний бульйон картоплю, варити приблизно 7 хв. Покласти буряк, цибулю з морквою, яйця. Додати перець з сіллю, проварити ще 5 хв., вимкнути. Дати настоятися під кришкою близько 10 хв. Подавати до столу в гарячому вигляді, можна додати сметану і свіжу зелень.

Приємного апетиту!

Борщ гарячий з м'ясом Борщ з м'ясом Борщ з яйцем Борщ класичний Борщ класичний з м'ясом Борщ на м'ясному бульйоні Борщ як в дитячому саду