Щі, приготовані на курячому бульйоні, особливо апетитними і поживні. Вони урізноманітнюють ваше обіднє меню і точно сподобаються домочадцям своїм насиченим смаком.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Бульйон з курки – 1.5 л.
- Картопля – 5 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Щавель – 150 гр.
- Кріп – 3 гілки
- Яйце – 2 шт.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сметана – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати борщ з щавлю на курячому бульйоні, для початку відварюємо картоплю. Для цього його потрібно почистити і порізати шматочками, а потім кинути в киплячий бульйон на 15 хв.
В цей час чистимо і нарізаємо кубиками цибулину. А моркву натираємо на тертці. З’єднуємо овочі і підсмажити їх на рослинній олії 10-15 хв. до золотистого відтінку.
Зелень миємо. Щавель нарізаємо довгастими смужками, а кріп дрібно кришимо.
Яйця відварюємо круто, охолоджуємо і нарізаємо кубиками.
Відправляємо підготовлені продукти до картоплі, додаємо лавровий лист і спеції за смаком. Варимо ще 3 хв. і прибираємо з вогню. Даємо супу настоятися близько півгодини, додаємо сметану.
Приємного апетиту!
Щавлевий суп Щавлевий суп з куркою Щавлевий суп з куркою та яйцем Щавлевий суп з м'ясом Щавлевий суп на бульйоні