Щі, приготовані на курячому бульйоні, особливо апетитними і поживні. Вони урізноманітнюють ваше обіднє меню і точно сподобаються домочадцям своїм насиченим смаком.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Бульйон з курки – 1.5 л.
  • Картопля – 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Щавель – 150 гр.
  • Кріп – 3 гілки
  • Яйце – 2 шт.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сметана – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати борщ з щавлю на курячому бульйоні, для початку відварюємо картоплю. Для цього його потрібно почистити і порізати шматочками, а потім кинути в киплячий бульйон на 15 хв.

В цей час чистимо і нарізаємо кубиками цибулину. А моркву натираємо на тертці. З’єднуємо овочі і підсмажити їх на рослинній олії 10-15 хв. до золотистого відтінку.

Зелень миємо. Щавель нарізаємо довгастими смужками, а кріп дрібно кришимо.

Яйця відварюємо круто, охолоджуємо і нарізаємо кубиками.

Відправляємо підготовлені продукти до картоплі, додаємо лавровий лист і спеції за смаком. Варимо ще 3 хв. і прибираємо з вогню. Даємо супу настоятися близько півгодини, додаємо сметану.

Приємного апетиту!

Щавлевий суп Щавлевий суп з куркою Щавлевий суп з куркою та яйцем Щавлевий суп з м'ясом Щавлевий суп на бульйоні