Апетитні і поживні борщ з щавлю з м’ясом. Їх насичений смак та яскравий аромат точно полюбить вся сім’я!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Картопля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Щавель – 200 гр.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Кріп – 1 пучок
  • Яйце – 3 шт.
  • Сметана – 200 гр.
  • Вода – 3 л
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати борщ з щавлю з м’ясом, яловичину заливаємо холодною водою на три чверті і ставимо на плиту. Варимо до готовності.

Картоплю чистимо і ріжемо кубиками. Також невеликими квадратиками нарізаємо цибулину.

Моркву натираємо на крупній тертці, додаємо її до цибулі і підсмажити на розігрітій олії, поки овочі не стануть м’якими і золотистими.

Яйця акуратно кладемо в киплячу воду і варимо 10 хв, потім охолоджуємо їх проточною водою і очищаємо.

Щавель промиваємо і розрізаємо на смужки.

Кріп миємо й дрібно шаткуємо.

Коли яловичина готова, виймаємо її, даємо трохи охолонути і розрізаємо на шматочки.

Відправляємо в бульйон картоплю і варимо 5-7 хв. Потім закидаємо лук і морква, щавель, лавровий лист і сіль. Варимо ще 10-15 хв. У готовий суп додаємо порізані яйця, кріп і сметану. Наполягаємо 20 хв.

Приємного апетиту!

Щавлевий суп Щавлевий суп з м'ясом Щавлевий суп на бульйоні