Апетитні і поживні борщ з щавлю з м’ясом. Їх насичений смак та яскравий аромат точно полюбить вся сім’я!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловичина – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Картопля – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Щавель – 200 гр.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Кріп – 1 пучок
- Яйце – 3 шт.
- Сметана – 200 гр.
- Вода – 3 л
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати борщ з щавлю з м’ясом, яловичину заливаємо холодною водою на три чверті і ставимо на плиту. Варимо до готовності.
Картоплю чистимо і ріжемо кубиками. Також невеликими квадратиками нарізаємо цибулину.
Моркву натираємо на крупній тертці, додаємо її до цибулі і підсмажити на розігрітій олії, поки овочі не стануть м’якими і золотистими.
Яйця акуратно кладемо в киплячу воду і варимо 10 хв, потім охолоджуємо їх проточною водою і очищаємо.
Щавель промиваємо і розрізаємо на смужки.
Кріп миємо й дрібно шаткуємо.
Коли яловичина готова, виймаємо її, даємо трохи охолонути і розрізаємо на шматочки.
Відправляємо в бульйон картоплю і варимо 5-7 хв. Потім закидаємо лук і морква, щавель, лавровий лист і сіль. Варимо ще 10-15 хв. У готовий суп додаємо порізані яйця, кріп і сметану. Наполягаємо 20 хв.
Приємного апетиту!
Щавлевий суп Щавлевий суп з м'ясом Щавлевий суп на бульйоні