Оригінальний варіант галушок для домашнього супу – з часником. Заготівля порадує яскравим ароматом і пікантним смаком. Візьміть за замітку простий рецепт апетитно го часникового продукту.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Яйце – 2 шт.
- Майонез – 1 ст. л.
- Борошно пшеничне – 120 гр.
- Часник – 4 зуб.
Процес приготування:
Готувати часникові галушки для супу легко! Два курячих яйця розбиваємо в глибоку тарілку.
Вливаємо до яєць трохи майонезу. Збиваємо продукти до однорідності.
В яєчно-майонезну масу просіваємо борошно і вимішуємо до утворення гладкої суміші. Маса повинна вийти рідкуватий і без грудочок.
Очищаємо зубчики часнику від лушпиння і натираємо їх на дрібну тертку. Відправляємо продукт в тісто. Розмішуємо.
Рідку часникову заготівлю занурюємо в суп із зеленню чайною ложкою. За кілька хвилин галушки розваряться і візьмуть пишну форму. Готово!
Галушки Галушки для супу Галушки для супу з борошна та яєць