Щоб заощадити сили і час можна скористатися рецептом так званих ” ледачих чебуреків з лаваша. Ця смачна хрустка закуска є відмінною ідеєю для перекусу.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Лаваш (тонкий) – 2 шт.
- Вода – 20 мл
- Сіль – за смаком
- Фарш м’ясний – 300 гр.
- Масло рослинне – для смаження
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати чебуреки з лаваша з фаршем на сковороді? Лаваш розрізати на квадрати однакового розміру.
Цибулю очистіть від лушпиння, натріть на дрібній тертці або подрібніть в блендері. Змішайте цибульну масу з фаршем, посоліть і приправте за смаком. На кожен шматок лаваша нанесіть м’ясну начинку.
Складіть частини лаваша навпіл, щоб вийшли трикутники.
Розігрійте сковороду, влийте рослинне масло, викладіть заготовки чебуреків і обсмажте з двох боків до рум’яного кольору.
Готові чебуреки промокніть від жиру на паперових рушниках, потім подавайте на стіл.
Приємного аппетита!
Чебуреки