Щоб заощадити сили і час можна скористатися рецептом так званих ” ледачих чебуреків з лаваша. Ця смачна хрустка закуска є відмінною ідеєю для перекусу.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лаваш (тонкий) – 2 шт.
  • Вода – 20 мл
  • Сіль – за смаком
  • Фарш м’ясний – 300 гр.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати чебуреки з лаваша з фаршем на сковороді? Лаваш розрізати на квадрати однакового розміру.

Цибулю очистіть від лушпиння, натріть на дрібній тертці або подрібніть в блендері. Змішайте цибульну масу з фаршем, посоліть і приправте за смаком. На кожен шматок лаваша нанесіть м’ясну начинку.

Складіть частини лаваша навпіл, щоб вийшли трикутники.

Розігрійте сковороду, влийте рослинне масло, викладіть заготовки чебуреків і обсмажте з двох боків до рум’яного кольору.

Готові чебуреки промокніть від жиру на паперових рушниках, потім подавайте на стіл.

Приємного аппетита!

Чебуреки