Чебуреки є дуже поширеною стравою. Зі свинячим фаршем вони виходять поживними і соковитими. Щоб начинка не була надто жирною, додайте до м’яса цибулю.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Борошно пшеничне – 3,5 склянки
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Вода – 1 склянка
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Для начинки: –
  • Свинина – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 4 шт.
  • Перець запашний – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло олію – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до приготування чебуреків зі свинячим фаршем. У мисці змішайте просіяне борошно і сіль, влийте склянку окропу. Швидкими рухами перемішайте інгредієнти виделкою.

Вершкове масло розтопіть на повільному вогні, остудіть.

Злегка збийте яйце з остившім вершковим маслом.

Потім цю суміш додайте борошняну масу, вимісіть тісто до однорідного стану.

Свинину і цибулю прокрутити через м’ясорубку.

Фарш посоліть і поперчіть.

Тісто розділіть на шматки, тонко розкачайте їх на кожен пласт тіста покладіть трохи начинки, уникайте попадання м’яса на краю.

накрийте Начинку другою половиною тіста і добре скріпіть краю заготовки.

На розігріту сковорідку влийте рослинне масло і обсмажте чебуреки на середньому вогні з двох сторін.

Потім трохи остудіть їх і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Чебуреки