Чебуреки є дуже поширеною стравою. Зі свинячим фаршем вони виходять поживними і соковитими. Щоб начинка не була надто жирною, додайте до м’яса цибулю.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Борошно пшеничне – 3,5 склянки
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Вода – 1 склянка
- Масло вершкове – 100 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Для начинки: –
- Свинина – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 4 шт.
- Перець запашний – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло олію – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до приготування чебуреків зі свинячим фаршем. У мисці змішайте просіяне борошно і сіль, влийте склянку окропу. Швидкими рухами перемішайте інгредієнти виделкою.
Вершкове масло розтопіть на повільному вогні, остудіть.
Злегка збийте яйце з остившім вершковим маслом.
Потім цю суміш додайте борошняну масу, вимісіть тісто до однорідного стану.
Свинину і цибулю прокрутити через м’ясорубку.
Фарш посоліть і поперчіть.
Тісто розділіть на шматки, тонко розкачайте їх на кожен пласт тіста покладіть трохи начинки, уникайте попадання м’яса на краю.
накрийте Начинку другою половиною тіста і добре скріпіть краю заготовки.
На розігріту сковорідку влийте рослинне масло і обсмажте чебуреки на середньому вогні з двох сторін.
Потім трохи остудіть їх і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Чебуреки