Чізкейк з желе не вимагає випічки. Для начинки використовуємо сир і вишню. Для ніжного пирога можна використовувати як свіжу, так і заморожену ягоду.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Печиво пісочне – 100 гр.
  • Сир – 450 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Вода – 150 мл
  • Желатин харчовий – 30 гр.
  • Вершки або Вершки 20% – 120 гр.
  • Кориця – 1 ч. л.
  • Вишня – 225 гр.

Процес приготування:


Як почати готувати чізкейк з желе? Промийте ягоди, видаліть кісточки при їх наявності, якщо заморожена ягода – заздалегідь розморозьте і злийте рідину. Складіть ягоду в глибоку каструлю, всипте ½ цукру і влийте воду. Поставте на невеликий вогонь і прогрійте, помішуючи, 5-7 хвилин.

Подрібніть печиво в дрібну крихту.


Додайте до пісочної масі розм’якшене масло і корицю.

Добре змішайте тісто для основи до однорідності.

В рознімної формі застеліть дно пергаментом і змажте всі стінки вершковим маслом. Викладіть тісто на дно.

Розподіліть масу, утрамбовуючи рівним шаром. Щоб тісто не липло до рук, змочіть їх водою.

В малу миску висипте желатин і додайте холодну воду. Розмішайте і залишіть у кімнаті на 20 хвилин.


Поставте желатин нагріватися на водяну лазню, не доводячи до кипіння.

Викладіть сир у чашу і влийте вершки. Збийте і змішайте масу.

Частинами додайте решту цукру і кожен раз збивайте, поки маса не стане кремового.

Окремо подрібніть ягоди з сиропом в однорідну масу.


Половину желатину додайте в сир, половину в вишневий сироп і розмішайте, не з’єднуючи.


Викладіть на шар печива сирну масу, розрівняти.


Вилийте зверху вишневу начинку. Акуратно зробіть розводи на поверхні, змішуючи два шари. Поставте пиріг в холодильник на 3 години для застигання.

Щоб легше було дістати пиріг – опустіть форму, обгорнуту в пакет в гарячу воду на кілька секунд.

Приємного апетиту!

Чізкейк без випічки з сирним сиром, печивом і желатином Чізкейк без випічки з сиром і печивом Чізкейк з сиру Чізкейк з ягодами Чізкейк класичний Чізкейк сирний без випічки з желатином Чізкейки