Чізкейк – улюблений сирний десерт багатьох поколінь. І це не дивно, адже ця солодкість дійсно вишукана, в міру солодка і незмінно ніжна. Базовий рецепт чізкейку готується без випічки з желатином. Саме цей перевірений роками рецепт дасть стовідсотково хороший результат.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Печиво пісочне – 300 гр.
- Масло вершкове – 150 гр.
- Сир Маскарпоне – 500 гр.
- Вершки 33% – 200 мл
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Желатин харчовий – 20 гр.
Процес приготування:
Як приготувати чізкейк без випічки з желатином? Печиво подрібнюємо в блендері.
у сотейнику Розтоплюємо вершкове масло.
Змішуємо печиво з маслом.
Отримана маса повинна бути розсипчастою.
На дно форми рівномірно викладаємо печиво з маслом, утрамбовуємо, ставимо в холодильник на час, поки займаємося іншими інгредієнтами.
В окремій ємності заливаємо желатин невеликою кількістю води. Залишити на 5 хвилин.
В сотейнику доводимо желатин до кипіння, знімаємо з вогню.
Блендером збиваємо вершки з цукром.
До вершково-цукрової маси додаємо маскарпоне, збиваємо..
Додаємо туди ж трохи остиглий желатин, перемішуємо.
Дістаємо форму з холодильника, виливаємо туди отриману масу, розрівнюємо, залишаємо в холодильнику на 3 години.
Готовий чізкейк без випічки з желатином прикрашаємо за бажанням і подаємо цю красу до столу. Смакота!
Чізкейк без випічки з печивом Чізкейк з вершковим сиром Чізкейк з желатином без випічки Чізкейк з печива Чізкейк класичний Чізкейки