Чізкейк – улюблений сирний десерт багатьох поколінь. І це не дивно, адже ця солодкість дійсно вишукана, в міру солодка і незмінно ніжна. Базовий рецепт чізкейку готується без випічки з желатином. Саме цей перевірений роками рецепт дасть стовідсотково хороший результат.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Печиво пісочне – 300 гр.
  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Сир Маскарпоне – 500 гр.
  • Вершки 33% – 200 мл
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Желатин харчовий – 20 гр.

Процес приготування:

Як приготувати чізкейк без випічки з желатином? Печиво подрібнюємо в блендері.

у сотейнику Розтоплюємо вершкове масло.

Змішуємо печиво з маслом.

Отримана маса повинна бути розсипчастою.

На дно форми рівномірно викладаємо печиво з маслом, утрамбовуємо, ставимо в холодильник на час, поки займаємося іншими інгредієнтами.

В окремій ємності заливаємо желатин невеликою кількістю води. Залишити на 5 хвилин.

В сотейнику доводимо желатин до кипіння, знімаємо з вогню.

Блендером збиваємо вершки з цукром.

До вершково-цукрової маси додаємо маскарпоне, збиваємо..

Додаємо туди ж трохи остиглий желатин, перемішуємо.

Дістаємо форму з холодильника, виливаємо туди отриману масу, розрівнюємо, залишаємо в холодильнику на 3 години.

Готовий чізкейк без випічки з желатином прикрашаємо за бажанням і подаємо цю красу до столу. Смакота!

Чізкейк без випічки з печивом Чізкейк з вершковим сиром Чізкейк з желатином без випічки Чізкейк з печива Чізкейк класичний Чізкейки