Всім відомий чізкейк Нью-Йорк ви можете легко приготувати з сиром, якщо у вас під рукою немає кисломолочного сиру. Смак цього десерту буде нічим не гірше, ніж за класичним рецептом. Апетитний десерт підійде для будь-якого чаювання або навіть святкового столу. Спробуйте!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Масло вершкове – 150 гр.
- Печиво – 350 гр.
- Сир – 350 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Цукрова пудра або Цукор-пісок – 300 гр.
- Сметана 26% – 400 гр.
- Ванілін – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати чізкейк Нью-Йорк з сиром, для початку потрібно нарізати на кубики рослинне масло і розтопити його на плиті, водяній бані або в мікрохвильовій печі.
Печиво перебити в дуже дрібну крихту, а потім всипте до печива цукор і додайте вершкове масло, яке ви тільки що розтопили. Добре перемішайте суміш.
Створіть в рознімної формі основу для чізкейку. Для цього викладіть суміш з печива в форму і добре утрамбуйте її по дну форми.
Для сирної начинки потрібно протерти сир через сито і додатково збити його блендером, щоб сир став кремовим і ніжним. Начинка для чізкейку повинна бути повністю однорідною і не містити крупинок сиру.
Яйця з’єднайте з дрібним цукром (200 грам) і добре перемішайте, не збиваючи.
Потім з’єднайте цю основу з ваніліном і сиром і ретельно перемішайте.
Суміш вилийте на основу для чізкейку та поставте форму на деко в духовку на п’ять хвилин при температурі 180 градусів. Потім зменшіть температуру до 140 градусів і печіть десерт ще близько п’ятдесяти хвилин.
Збийте сметану з цукром і влийте цю суміш у майже готовий чізкейк.
Потім доведіть блюдо до готовності в духовці. Готовий чізкейк остудіть і приберіть в холодильник годин на п’ять-шість, і тільки після цього подавайте страву до столу.
Чізкейк без вершків Чізкейк з печива Чізкейк з сиру Чізкейк з сиру в духовці Чізкейк зі сметаною Чізкейк класичний Чізкейки