Щоб приготувати ніжний чізкейк з сиру з желатином з випічкою, спочатку потрібно приготувати бісквітне основу. Сирно-вершкова основа десерту виходить повітряної з ідеальним поєднанням бананів і полуниці. Чізкейк виходить досить калорійним, але дуже смачним.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Цукор-пісок – 70 гр.
  • Борошно пшеничне – 70 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Масло рослинне – 15 гр.
  • Вода – 1 ст. л.
  • Ванілін – на кінчику ножа
  • Для начинки: –
  • Сметана – 55 гр.
  • Цукор-пісок – 55 гр.
  • Масло вершкове – 40 гр.
  • Ванілін – 0.25 ч. л.
  • Сир 9% – 220 гр.
  • Желатин харчовий – 35 гр.
  • Банан – 3 шт.
  • Вершки 33% – 500 мл
  • Для прикраси: – для прикраси
  • Полуниця – 200 гр.
  • Цукор-пісок – 50 гр.
  • Вода – 150 мл
  • Желатин харчовий – 1 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування чізкейку з сиру з желатином з випічкою? Яйця збийте з цукром і ваніліном до пишної піни, влийте окріп і рослинне масло, в два прийоми введіть пшеничне борошно і акуратно вмішайте з допомогою силіконової лопатки. Обережно вилийте у форму і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин. З допомогою дерев’яної шпажки перевірте готовність. Вийміть з духовки і охолодіть бісквіт.

Желатин висипте в невелику піалу і залийте 100 мл питної води, залиште на 10 хвилин для набухання. Набряклий желатин розпустіть на водяній бані. Трохи остудіть. У чашу блендера викладіть сметану, цукровий пісок, розм’якшене вершкове масло і сир. Добре збийте до однорідної маси.

Вершки збийте з ваніліном з допомогою міксера і з’єднайте з отриманої сирною масою.

Влийте розтоплений желатин і добре перемішайте.

На дно форми, в якій будете збирати чізкейк, викладіть бісквіт.

Банани очистіть і наріжте тонкими кружечками, викласти на бісквіт.

Вилийте приготовлену сирно-вершкову масу, рівномірно розрівняйте. Форму затягнути харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 30 хвилин. Тим часом полуницю ретельно вимийте, обсушити, наріжте за своїм бажанням.

Викладіть в сотейник, додайте цукровий пісок і питну воду. Проваріть кілька хвилин на середньому вогні після закипання. Полуницю вийміть. Желатин залийте 50 мл питної води, і розпустіть на середньому вогні на водяній бані. Влийте в сотейник до сиропу і добре перемішайте.

Полуницю, проварену в сиропі, розкладіть на застиглу сирну масу.

Полуниця варилася кілька хвилин, тому структура ягід не порушилася.

Зверху акуратно залийте полуничним желе, рівномірно і акуратно розподіляючи його по всій поверхні.

Форму затягнути харчовою плівкою і приберіть в холодильник мінімум на 2 години.

Після закінчення часу, дістаньте чізкейк з холодильника і акуратно зніміть роз’ємну форму.

Перемістіть чізкейк на блюдо і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Банановий чізкейк Полуничний чізкейк Чізкейк з желатином Чізкейк з сиру Чізкейк з сиру в духовці Чізкейки