Цей ніжний десерт молочного кольору навряд чи зможе залишити байдужим навіть найвибагливішого гурмана. І справа тут не тільки в унікальних смакових якостях десерту. Мінімальний набір продуктів, мінімум часу,- це далеко не всі незаперечні достоїнства чізкейк з білим шоколадом.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яйце – 3 шт.
- Сир вершковий – 120 гр.
- Шоколад білий – 120 гр.
- Масло вершкове – 30 гр.
Процес приготування:
Для того щоб приготувати чізкейк з білим шоколадом, нам необхідно відокремити білки від жовтків.
Шоколад розламайте на шматочки і відправте на водяну баню. Шоколад повинен повністю розтопитися і перейти в рідкий стан.
Білки ретельно збиваємо за допомогою міксера, поки вони не перейдуть в щільну піноподібну консистенцію.
Розтоплений шоколад викладаємо в окрему миску, де його потрібно буде з’єднати з вершковим сиром.
Потім в отриману масу додаємо жовтки, все ретельно перемішуємо. Після цього туди ж викладаємо збиті білки. Знову все перемішуємо.
Форму, в якій ми будемо випікати наш чізкейк, устеляємо пергаментним папером і змащуємо вершковим маслом.
Виливаємо тісто у форму і відправляємо його в духовку випікатися при температурі 170 градусів на п’ятнадцять хвилин.
Готовий чізкейк подається остившім. Десерт можна прикрасити цукровою пудрою і ягодами.
Чізкейк без вершків Чізкейк з випічкою Чізкейк Нью-Йорк класичний Чізкейки