Цей ніжний десерт молочного кольору навряд чи зможе залишити байдужим навіть найвибагливішого гурмана. І справа тут не тільки в унікальних смакових якостях десерту. Мінімальний набір продуктів, мінімум часу,- це далеко не всі незаперечні достоїнства чізкейк з білим шоколадом.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яйце – 3 шт.
  • Сир вершковий – 120 гр.
  • Шоколад білий – 120 гр.
  • Масло вершкове – 30 гр.

Процес приготування:

Для того щоб приготувати чізкейк з білим шоколадом, нам необхідно відокремити білки від жовтків.

Шоколад розламайте на шматочки і відправте на водяну баню. Шоколад повинен повністю розтопитися і перейти в рідкий стан.

Білки ретельно збиваємо за допомогою міксера, поки вони не перейдуть в щільну піноподібну консистенцію.

Розтоплений шоколад викладаємо в окрему миску, де його потрібно буде з’єднати з вершковим сиром.

Потім в отриману масу додаємо жовтки, все ретельно перемішуємо. Після цього туди ж викладаємо збиті білки. Знову все перемішуємо.

Форму, в якій ми будемо випікати наш чізкейк, устеляємо пергаментним папером і змащуємо вершковим маслом.

Виливаємо тісто у форму і відправляємо його в духовку випікатися при температурі 170 градусів на п’ятнадцять хвилин.

Готовий чізкейк подається остившім. Десерт можна прикрасити цукровою пудрою і ягодами.

Чізкейк без вершків Чізкейк з випічкою Чізкейк Нью-Йорк класичний Чізкейки