Пропоную приготувати чізкейк з малиною без випічки по простому рецептом. Підставою для чізкейку буде сир зі сметаною. Прекрасний варіант десерту для любителів сиру. На відміну від чізкейку з сирним сиром, цей варіант виходить менш жирним і готується швидше.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Печиво – 300 гр.
  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Желатин харчовий – 40 гр.
  • Вода – 1 ст.
  • малиновий Сік – 200 мл
  • Сир – 450 гр.
  • Сметана – 200 гр.
  • Цукор-пісок – 135 гр.
  • Малина для прикраси

Процес приготування:

Як почати готувати чізкейк з малиною без випічки? Пісочне печиво розламайте руками на кілька частин і покладіть в чашу блендера, подрібніть його в дрібну крихту, додати вершкове масло кімнатної температури і за допомогою блендера перемішайте до однорідної маси.

Візьміть форму для випічки з роз’ємними бортами, застеліть дно фольгою або папером для випічки.

Викладіть основу чізкейку і як би утрамбовувавши, розподіліть по всій поверхні. Потім поставте в холодильник або морозильну камеру на 10-15 хвилин, щоб основа схопилася.

Візьміть 25 г желатину і залийте половиною малинового соку, він трохи набухне.

Поставте набряклий желатин на водяну баню, періодично перемішуючи, стежте, щоб желатин повністю розійшовся.

Сир, сметану, ягоди малини і цукровий пісок з’єднайте в глибокій ємності, ретельно перемішайте. Перекладіть масу в чашу блендера і доведіть до однорідної маси.

Влийте охолоджений желатин з малиновим соком і ретельно перемішайте з допомогою блендера.

Дістаньте з холодильника форму з застиглим підставою, вилийте половину сирно-ягідної маси, розрівняйте.

Викладіть зверху в хаотичному порядку малину, залийте другою половиною сирно-ягідної маси, рівномірно розподіліть і відправте знову в холодильник на 20 хвилин для застигання.

Дістаньте форму і розкладіть ягоди малини. Розтопити 15 г желатину на водяній бані, заливши його рештою малиновим соком і склянкою води.

Залийте половиною желатинової маси чізкейк і приберіть його в холодильник на 20 хвилин. Після закінчення часу залийте залишилася желатиновою масою і приберіть в холодильник на півгодини.

Готовий чізкейк акуратно вийміть з рознімної форми, перекладіть на велике гарне блюдо і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Малиновий чізкейк Чізкейк з желатином Чізкейк з желатином без випічки Чізкейк з сиру Чізкейк з сиру без випічки Чізкейк сирний без випічки з желатином