Представляємо вашій увазі традиційний варіант приготування дуже популярного на сьогоднішній день десерту – чізкейку. В даному випадку в якості основи для начинки виступає сирний сир «Філадельфія», що надає десерту легкість і ніжність.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Печиво пісочне – 200 гр.
  • Сир Філадельфія або Сир сирний – 600 гр.
  • Вершки – 150 мл
  • Цукрова пудра – 1 склянка
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Ванілін – 5 гр.

Процес приготування:

Готувати чізкейк з сирним сиром просто! Пісочне печиво необхідно подрібнити до стану крихти. Це можна зробити або за допомогою блендера, або, поклавши печиво в пакет, шляхом розкочування качалкою. Після цього подрібнене печиво з’єднуємо з розтоплене вершкове масло. З цієї суміші ми повинні отримати основу для чізкейку.

Так зване тісто викладаємо у форму для запікання зі знімними краями і утрамбовуємо його.

В окремій мисці необхідно з’єднати сир, цукрову пудру, ванілін, яйця, а також вершки. Все збиваємо до тих пір, поки у нас не утворюється повітряна однорідна маса.

Виливаємо тісто у формі начинкою, прикриваємо фольгою і відправляємо в духовку.

Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів протягом півгодини.

Наш десерт готовий до подачі.

Чізкейк з вершковим сиром Чізкейк з печива Чізкейк з сирним сиром Чізкейк Нью-Йорк класичний