Смачний і дуже ніжний чізкейк з пісочним коржем і вершковою начинкою. Підійде як для сімейного чаювання, так і для святкового столу. Такий чізкейк набагато корисніше і апетитніше магазинних виробів. Побалуйте себе і своїх рідних.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Печиво пісочне – 120 гр.
- Масло вершкове – 60 гр.
- Сир вершковий – 400 гр.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Сметана – 200 гр.
- Вершки 33% – 150 мл
- Яйце – 2 шт.
- Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
- Лимонний сік – 2 ст. л.
- Ванілін – за смаком
Процес приготування:
Готувати чізкейк з вершкового сиру просто! Печиво потрібно подрібнити в дрібну крихту, зробити це найзручніше за допомогою блендера, якщо його немає, то можна просто потовкти качалкою
Масло кладемо в каструлю і на маленькому вогні розтоплюємо до рідкого стану.
Тепер з’єднуємо печиво і масло, добре перемішуємо і викладаємо у форму. Розрівнюємо по дну форми, досить щільно утрамбовувавши. Відправляємо форму в холодильник.
Для крему збиваємо сирний сир, цукор, яйця, сметану, крохмаль, лимонний сир, вершки і ванілін за смаком. Оскільки це чізкейк, то збивати вершки не потрібно, всі інгредієнти ретельно розмішуємо.
Виймаємо основу з холодильника, і викладаємо крем, розрівнюючи його рівним шаром. Форму обертаємо фольгою, т. к. будемо готувати на водяній бані. На деко наливаємо воду, поверх ставимо форму з чізкейк і відправляємо його в духову піч на 30 хв. при температурі 180 градусів.
Виймаємо і ставимо на 8 годин в холодильник.
Приємного апетиту!
Чізкейк з випічкою Чізкейк з печива Чізкейк зі сметаною Чізкейк класичний Чізкейк Нью-Йорк класичний