Легкий вечеря з овочів та курячого філе – у нас є відмінна ідея! Давайте з вами приготуємо фаршировані човники з кабачків. Поєднання великої кількості пасерованих овочів і ніжного курячого філе, під хрусткою скоринкою з сиру – це блаженство! Ми впевнені – ви не залишитеся байдужими до цієї страви.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Кабачки (молоді) – 2 шт.
- Куряче філе – 250 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Масло оливкове – 1 ст. л.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Цибуля зелена – 1 – 2 пера
- Помідори черрі (для подачі) – 2 – 3 шт.
Процес приготування:
Рецептлодочек з кабачків з курячим філе простий у приготуванні! Куряче філе промиваємо під проточною водою, промаківающімі паперовим рушником і нарізаємо невеликими кубиками. Викладаємо філе в попередньо розігріту сковороду з оливковою олією і обсмажуємо 10-15 хвилин.
Ріпчасту цибулю чистимо і промиваємо, шаткуємо дрібними кубиками. Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці. Додаємо овочі до курячого філе, перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні близько 5 хвилин.
Болгарський перець промиваємо, видаляємо плодоніжки і насіння, нарізаємо тонкою соломкою і відправляємо в сковороду до овочів. Помідори ошпарюємо окропом і знімаємо з них шкірку. Нарізаємо їх кубиками і відправляємо в сковороду до філе і овочів. Додаємо сіль, перець і спеції, все добре перемішуємо і тушкуємо 8-10 хвилин на повільному вогні.
Кабачки промиваємо під проточною водою, розрізаємо вздовж навпіл, за допомогою чайної ложки вичищаємо серцевину. Викладаємо кабачки в форму для запікання і фаршируємо кабачки підготовленою начинкою, трохи утрамбовуючи її ложкою. Форму з кабачками ставимо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо протягом 20-25 хвилин. За 5 хвилин до закінчення приготування відкриваємо духовку і посипаємо кабачки натертим на крупній тертці сиром.
Готові кабачки виймаємо з духовки, акуратно перекладаємо на тарілку, прикрашаємо помідорами чері і посипаємо рубаним зеленим луком. Подаємо кабачки на стіл. Приємного апетиту!
Кабачки з м'ясом в духовці Кабачки з помідорами Кабачки з помідорами в духовці Кабачки на вечерю Курячі грудки з кабачками Курячі грудки з кабачками в духовці Човники з кабачків