Легкий вечеря з овочів та курячого філе – у нас є відмінна ідея! Давайте з вами приготуємо фаршировані човники з кабачків. Поєднання великої кількості пасерованих овочів і ніжного курячого філе, під хрусткою скоринкою з сиру – це блаженство! Ми впевнені – ви не залишитеся байдужими до цієї страви.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Кабачки (молоді) – 2 шт.
  • Куряче філе – 250 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Цибуля зелена – 1 – 2 пера
  • Помідори черрі (для подачі) – 2 – 3 шт.

Процес приготування:

Рецептлодочек з кабачків з курячим філе простий у приготуванні! Куряче філе промиваємо під проточною водою, промаківающімі паперовим рушником і нарізаємо невеликими кубиками. Викладаємо філе в попередньо розігріту сковороду з оливковою олією і обсмажуємо 10-15 хвилин.

Ріпчасту цибулю чистимо і промиваємо, шаткуємо дрібними кубиками. Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці. Додаємо овочі до курячого філе, перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні близько 5 хвилин.

Болгарський перець промиваємо, видаляємо плодоніжки і насіння, нарізаємо тонкою соломкою і відправляємо в сковороду до овочів. Помідори ошпарюємо окропом і знімаємо з них шкірку. Нарізаємо їх кубиками і відправляємо в сковороду до філе і овочів. Додаємо сіль, перець і спеції, все добре перемішуємо і тушкуємо 8-10 хвилин на повільному вогні.

Кабачки промиваємо під проточною водою, розрізаємо вздовж навпіл, за допомогою чайної ложки вичищаємо серцевину. Викладаємо кабачки в форму для запікання і фаршируємо кабачки підготовленою начинкою, трохи утрамбовуючи її ложкою. Форму з кабачками ставимо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо протягом 20-25 хвилин. За 5 хвилин до закінчення приготування відкриваємо духовку і посипаємо кабачки натертим на крупній тертці сиром.

Готові кабачки виймаємо з духовки, акуратно перекладаємо на тарілку, прикрашаємо помідорами чері і посипаємо рубаним зеленим луком. Подаємо кабачки на стіл. Приємного апетиту!

Кабачки з м'ясом в духовці Кабачки з помідорами Кабачки з помідорами в духовці Кабачки на вечерю Курячі грудки з кабачками Курячі грудки з кабачками в духовці Човники з кабачків