Смачні хрусткі чебуреки з м’ясним фаршем різноманітять ваш перекус. Страва готується по простому рецептом. Тісто заварюється на окропі, виходить еластичним і щільним.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Борошно пшеничне – 3 склянки
- Вода – 1 склянка
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – 80 мл
- Фарш м’ясний – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Приправа для курки – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати домашні чебуреки з фаршем і тестом на окропі? У миску просійте необхідну кількість борошна. Так борошно насититься киснем і тісто буде повітряним.
В борошно влийте склянку окропу, додайте сіль і перемішайте.
В процесі замісу додайте рослинне масло.
Добре вимісити тісто руками до однорідного стану.
Потім оберніть його в харчову плівку і помістіть в холодильник на час, поки займаєтеся начинкою.
Цибулю очистіть від лушпиння і подрібніть в блендері.
Змішайте фарш і цибульну масу, посоліть і приправте начинку.
Тісто розкотіть, виріжте кола за допомогою блюдця.
На тісто викладіть начинку тонким шаром, складіть коржик навпіл і зліпіть чебуреки.
Чебуреки обсмажте на помірному вогні з двох сторін до золотистого кольору.
Приємного апетиту!
Чебуреки