Смачні хрусткі чебуреки з м’ясним фаршем різноманітять ваш перекус. Страва готується по простому рецептом. Тісто заварюється на окропі, виходить еластичним і щільним.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Борошно пшеничне – 3 склянки
  • Вода – 1 склянка
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 80 мл
  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Приправа для курки – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати домашні чебуреки з фаршем і тестом на окропі? У миску просійте необхідну кількість борошна. Так борошно насититься киснем і тісто буде повітряним.

В борошно влийте склянку окропу, додайте сіль і перемішайте.

В процесі замісу додайте рослинне масло.

Добре вимісити тісто руками до однорідного стану.

Потім оберніть його в харчову плівку і помістіть в холодильник на час, поки займаєтеся начинкою.

Цибулю очистіть від лушпиння і подрібніть в блендері.

Змішайте фарш і цибульну масу, посоліть і приправте начинку.

Тісто розкотіть, виріжте кола за допомогою блюдця.

На тісто викладіть начинку тонким шаром, складіть коржик навпіл і зліпіть чебуреки.

Чебуреки обсмажте на помірному вогні з двох сторін до золотистого кольору.

Приємного апетиту!

Чебуреки