Яке задоволення, провести вечір у колі близьких, насолоджуючись ароматним чаєм і соковитими чебуреками. Їх люблять за хрустку скоринку, ситну начинку і чудовий м’ясний сік, який виділяється при кожному укусі.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Борошно пшеничне – 3 склянки
  • Вода – 1 склянка
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Яловичий фарш – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати домашні чебуреки з яловичим фаршем просто! Підігрійте Воду, додайте в неї сіль і рослинне масло. Потім всипте склянку просіяного борошна, перемішайте і дайте масі охолонути.

яловичий фарш додати дрібно нарізану цибулю, сіль і перець за смаком, перемішайте.

В охолоджену масу додайте яйце і борошно, замісіть тісто.

Тісто тонко розкачати, за допомогою блюдця виріжте круглі коржі.

На одну половину коржика покладіть м’ясну начинку, накрийте її другою частиною і зліпіть чебурек. Так зробіть з усім тестом і фаршем.

Коли заготовки будуть готові, обсмажте їх на рослинному маслі з обох боків до рум’яного кольору. Чебуреки можна подавати як в теплом, так і в охолодженому вигляді.

Приємного апетиту!

Чебуреки