Яке задоволення, провести вечір у колі близьких, насолоджуючись ароматним чаєм і соковитими чебуреками. Їх люблять за хрустку скоринку, ситну начинку і чудовий м’ясний сік, який виділяється при кожному укусі.
Інгредієнти: на 12 порц.
- Борошно пшеничне – 3 склянки
- Вода – 1 склянка
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Яловичий фарш – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати домашні чебуреки з яловичим фаршем просто! Підігрійте Воду, додайте в неї сіль і рослинне масло. Потім всипте склянку просіяного борошна, перемішайте і дайте масі охолонути.
яловичий фарш додати дрібно нарізану цибулю, сіль і перець за смаком, перемішайте.
В охолоджену масу додайте яйце і борошно, замісіть тісто.
Тісто тонко розкачати, за допомогою блюдця виріжте круглі коржі.
На одну половину коржика покладіть м’ясну начинку, накрийте її другою частиною і зліпіть чебурек. Так зробіть з усім тестом і фаршем.
Коли заготовки будуть готові, обсмажте їх на рослинному маслі з обох боків до рум’яного кольору. Чебуреки можна подавати як в теплом, так і в охолодженому вигляді.
Приємного апетиту!
Чебуреки