Хто не мріє приготувати вдома справжню італійську піцу на дуже тонкому тесті з хрусткою скоринкою? Для цього потрібно трохи часу і вельми доступні інгредієнти для дріжджового тіста. Просто дотримуйтесь рецептом.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Вода – 100 мл
  • Сухі дріжджі – 2 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати дріжджове тісто для піци тонке, як у піцерії? Борошно просіяти через дрібне сито і всипте в миску.

Додайте сухі дріжджі, сіль, цукор і оливкове масло.

Всі інгредієнти перемішайте міксером.

Потім влийте воду і продовжуйте перемішувати міксером.

Потім викладіть тісто на рівну поверхню і продовжуйте вимішувати тісто руками.

Щоб тісто вийшло еластичним і перестало липнути до рук, вимішуйте його 7-10 хвилин. Потім тісто потрібно залишити на расстойку. Миску змастіть оливковою олією, покладіть туди тісто і залиште в теплому місці на 40-50 хвилин. Після того, як тісто добре підніметься, можна приступити до розкочування.

Приємного апетиту!

Дріжджове тісто для піци в духовці Дріжджове тісто для піци на сухих дріжджах Тісто в домашніх умовах Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для класичної італійської піци Тісто для піци без яєць Тісто для піци без яєць на воді Тісто для піци як у піцерії