Мультиварка дуже зручна для приготування дріжджового тіста. Після замісу потрібно перекласти тісто в чашу і виставити на приладі потрібну температуру – рівномірний прогрів забезпечить якісний підйом маси. Даний рецепт тіста розрахований на використання сухих дріжджів. В якості рідкої основи – вода і олія.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 400 гр.
  • Сухі дріжджі – 4 гр.
  • Цукор-пісок – 1 ч.л.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Масло рослинне – 15 мл

Процес приготування:

Як почати готувати дріжджове тісто для піци в мультиварці? Готуємо продукти для приготування тіста. Борошно краще просіяти. Воду обов’язково підігріваємо до теплого стану.

Воду виливаємо в невелику ємність і висипаємо в неї сухі дріжджі. Розмішуємо, щоб дріжджові гранули розчинились.

В окрему ємність висипаємо борошно і додаємо до неї оливкова олія і сіль.

суху суміш тонкою цівкою вливаємо дріжджову рідина, одночасно замішуючи тісто.

Спочатку заважаємо ложкою і поступово переходимо на ручний заміс. Готове тісто виходить досить тугим, але еластичним, добре сформована і відстає від стінок посуду.

Чашу мультиварки злегка змащуємо олією і викладаємо в неї замішане тісто. Закриваємо прилад кришкою і ставимо режим «Тісто» на тридцять хвилин.

Після закінчення зазначеного часу дістаємо тісто з чаші і викладаємо на робочу поверхню. Розкачуємо в тонкий пласт і розкладаємо задуману начинку. Випікаємо таке тісто на нижньому рівні заздалегідь розігрітій до 190 градусів духовки.

Приємного апетиту!

Дріжджове тісто для піци Дріжджове тісто для піци на сухих дріжджах Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для піци Тісто для піци як у піцерії