Тісто на швидкодіючих дріжджах зможе приготувати навіть починаюча господиня. З такого тіста можна приготувати смачні пиріжки, чебуреки, закриті пироги і домашню піцу.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Борошно пшеничне – 450 – 500 гр.
  • Цукор-пісок – 0,5 – 1 ч. л.
  • Сухі дріжджі – 7 гр.
  • Вода – 2 – 3 ст.
  • Сіль – 1 ч. л.

Процес приготування:

Як почати готувати тісто для піци на швидкодіючих дріжджах? В великій мисці змішайте борошно і сіль. Дріжджі змішайте з цукром і залийте їх теплою водою. Дріжджову масу змішайте з борошном.

Коли тісто стане дуже густим, вимішуйте його руками.

Готове тісто перекладіть в миску, прикрий її харчової пінкою або вологим рушником і залиште в теплому місці на 1-1,5 години.

За цей час тісто збільшиться в розмірі в кілька разів. Розкачайте його до потрібного розміру і начиняйте будь-якими інгредієнтами для піци.

Приємного апетиту!

Дріжджове тісто для піци в духовці Дріжджове тісто для піци на сухих дріжджах Тісто для піци без яєць Тісто для піци без яєць на воді Тісто для піци на воді Тісто на воді для піци на сухих дріжджах