Сьогодні пропоную скористатися простим рецептом повітряного французького хліба, приготованого в хлібопічці. Ароматний домашній хліб виходить легким, ніжним, пористим і м’яким. Обов’язково приготуйте такий хлібець, і, спробувавши одного разу, ви назавжди відмовитеся від купленого хліба!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Вода – 350 мл
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 500 гр.
  • Сухі дріжджі – 2 ч. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування французького хліба в хлібопічці Скарлет? В чашу хлібопічки влийте необхідну кількість попередньо підігрітою до теплого стану питної води.

Потім влийте необхідну кількість рослинного масла.

Додайте сіль, цукровий пісок.

Просійте через сито борошно пшеничне вищого сорту.

Всипте сухі дріжджі.

Закрийте кришку хлібопічки. На панелі приладу виберіть програму №2 «Французький», скоринка – середня. Увімкніть прилад. Після закінчення програми вимкніть прилад і відкрийте кришку хлібопічки.

Акуратно вийміть французький хліб і повністю остудіть. Ароматний французький хліб, приготовлений в хлібопічці, розріжте, і ви побачите ніжну і пористу структуру випічки.

При стисненні хліба, він відразу ж відновлює свою форму.

Апетитний хліб домашній подавайте до столу.

Приємного апетиту!

Французький хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці на 1 кг Хліб в хлібопічці на 750 грам Хліб в хлібопічці на 900 грам