Любителям домашнього хліба від усієї душі раджу скористатися незвичайно гарним рецептом і приготувати хліб на пшеничної заквасці в хлібопічці. Домашній хліб виходить неймовірно ароматним. Приготуйте, і ви залишитеся під великим враженням!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Вода – 300 мл
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Закваска – 1 склянка
  • Борошно цільнозернові (пшеничне) – 100 гр.
  • Борошно пшеничне (1-го сорту) – 400 гр.
  • Масло вершкове (топлене) – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати хліб на пшеничної заквасці в хлібопічці? В чашу хлібопічки викладіть необхідну кількість пшеничного закваски.

Потім просіяти необхідну кількість пшеничного борошна 1-го сорту.

Наступним кроком додайте цільнозернове борошно пшеничне.

Влийте питну воду, підігріту до теплого стану.

Слідом додати топлене масло.

Після чого всипте цукровий пісок і сіль.

Закрийте кришку хлібопічки. На панелі приладу виберіть програму 01 «Основний хліб», скоринка – темна. Увімкніть прилад. Почнеться процес приготування, який займе 4 години 5 хвилин.

Після закінчення програми вимкніть прилад, відкрийте кришку хлібопічки.

Акуратно вийміть хліб і повністю остудіть його на решітці.

Апетитний хліб на пшеничного закваски, приготовлений в хлібопічці, наріжте на скибочки.

Ароматний хліб подавайте до столу.

Приємного апетиту!

Білий хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці Хліб на воді в хлібопічці Хліб на заквасці в хлібопічці Цільнозерновий хліб в хлібопічці