Рецепт дієтичної і низькокалорійної фунчозы обов’язково оцінять люди, які стежать за своєю фігурою і своїм харчуванням, а також ведуть здоровий спосіб життя. Блюдо виходить яскравим і барвистим з великою кількістю корисних овочів.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Болгарський перець солодкий – 150 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Огірки – 150 гр.
  • Масло оливкове – 3 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Цибуля порей – 70 гр.
  • Петрушка – за смаком
  • Перець чилі – за смаком
  • Коріандр – за смаком
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Оцет рисовий – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати фунчозу ПП рецепт гранично просто! Підготуйте необхідні інгредієнти для корисної фунчозы.

Фунчозу залийте окропом на кілька хвилин. Готову фунчозу злийте через друшляк або сито.

Моркву помийте і очистіть за допомогою овочечистки. Моркву натріть на шатківниці для корейської моркви або наріжте тонкою соломкою. Викладіть в салатник.

Огірки ретельно вимийте і просушіть. Подрібніть, таким чином, як і моркву. Відправте в салатник до моркви.

Цибуля порей помийте і нарубаєте тонкою соломкою за допомогою гострого ножа. Викладіть до інших овочів.

Болгарські перці візьміть різних кольорів. Помийте, очистіть від серцевини і насіння. Наріжте тонкою соломкою. Перекладіть його в салатник.

Зелень петрушки ретельно промийте під водою, струсіть зайву вологу і дрібно нарубаєте ножем. Відправте до решти інгредієнтів.

Часник очистіть від лушпиння і подрібніть ножем або пропустіть через прес. Викладіть поверх нарізаних овочів.

Додайте гострий червоний перець, коріандр, соєвий соус і рисовий оцет (можна замінити 1 чайною ложкою 9%-го столового оцту). Оливкова олія розжаримо в сотейнику і залийте їм овочі.

Рисову локшину розріжте на кілька частин з допомогою ножиць.

Викладіть до рештою інгредієнтами і ретельно перемішайте. Подавайте блюдо на стіл.

Приємного апетиту!

Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з овочами