Рецепт дієтичної і низькокалорійної фунчозы обов’язково оцінять люди, які стежать за своєю фігурою і своїм харчуванням, а також ведуть здоровий спосіб життя. Блюдо виходить яскравим і барвистим з великою кількістю корисних овочів.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Болгарський перець солодкий – 150 гр.
- Морква – 1 шт.
- Огірки – 150 гр.
- Масло оливкове – 3 ст. л.
- Часник – 2 зуб.
- Цибуля порей – 70 гр.
- Петрушка – за смаком
- Перець чилі – за смаком
- Коріандр – за смаком
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Оцет рисовий – 1 ст. л.
Процес приготування:
Готувати фунчозу ПП рецепт гранично просто! Підготуйте необхідні інгредієнти для корисної фунчозы.
Фунчозу залийте окропом на кілька хвилин. Готову фунчозу злийте через друшляк або сито.
Моркву помийте і очистіть за допомогою овочечистки. Моркву натріть на шатківниці для корейської моркви або наріжте тонкою соломкою. Викладіть в салатник.
Огірки ретельно вимийте і просушіть. Подрібніть, таким чином, як і моркву. Відправте в салатник до моркви.
Цибуля порей помийте і нарубаєте тонкою соломкою за допомогою гострого ножа. Викладіть до інших овочів.
Болгарські перці візьміть різних кольорів. Помийте, очистіть від серцевини і насіння. Наріжте тонкою соломкою. Перекладіть його в салатник.
Зелень петрушки ретельно промийте під водою, струсіть зайву вологу і дрібно нарубаєте ножем. Відправте до решти інгредієнтів.
Часник очистіть від лушпиння і подрібніть ножем або пропустіть через прес. Викладіть поверх нарізаних овочів.
Додайте гострий червоний перець, коріандр, соєвий соус і рисовий оцет (можна замінити 1 чайною ложкою 9%-го столового оцту). Оливкова олія розжаримо в сотейнику і залийте їм овочі.
Рисову локшину розріжте на кілька частин з допомогою ножиць.
Викладіть до рештою інгредієнтами і ретельно перемішайте. Подавайте блюдо на стіл.
Приємного апетиту!
Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з овочами