Фунчоза з грибами Шиітаке є відмінним варіантом для тих, хто хоче швидко приготувати вишукану вечерю в азіатському стилі. Основу страви становить бобова вермішель Фунчоза і деревні гриби Шиітаке.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Фунчоза – 1 пакет
  • Устричний соус – за смаком
  • Перець червоний мелений – за смаком
  • Гриби мариновані Шиітаке – 240 гр.
  • Лимонний сік – 10 мл
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати фунчозу з грибами Шиітаке? Закип’ятіть воду, покладіть в неї локшину і залиште під кришкою на 5-7 хвилин.

Болгарський перець помийте, очистіть від насіння і наріжте тонкою соломкою.

Гриби дрібно наріжте.

Локшину відкиньте на друшляк, злийте воду і перекладіть її в миску. Полийте її устричним соусом, додайте перець і гриби. Посоліть, поперчіть за смаком, полийте лимонним соком, перемішайте і залиште на 25 хвилин, після чого фунчозу з грибами Шиітаке можна подавати до столу.

Приємного апетиту!

Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з грибами і овочами Фунчоза з овочами