Фунчоза з грибами Шиітаке є відмінним варіантом для тих, хто хоче швидко приготувати вишукану вечерю в азіатському стилі. Основу страви становить бобова вермішель Фунчоза і деревні гриби Шиітаке.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Фунчоза – 1 пакет
- Устричний соус – за смаком
- Перець червоний мелений – за смаком
- Гриби мариновані Шиітаке – 240 гр.
- Лимонний сік – 10 мл
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати фунчозу з грибами Шиітаке? Закип’ятіть воду, покладіть в неї локшину і залиште під кришкою на 5-7 хвилин.
Болгарський перець помийте, очистіть від насіння і наріжте тонкою соломкою.
Гриби дрібно наріжте.
Локшину відкиньте на друшляк, злийте воду і перекладіть її в миску. Полийте її устричним соусом, додайте перець і гриби. Посоліть, поперчіть за смаком, полийте лимонним соком, перемішайте і залиште на 25 хвилин, після чого фунчозу з грибами Шиітаке можна подавати до столу.
Приємного апетиту!
Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з грибами і овочами Фунчоза з овочами