Фунчоза з куркою, болгарським перцем і морквою виходить приголомшливо смачною, апетитною і поживною. Якщо ви любите пряні страви, то сміливо замінюйте соєвий соус на соус чилі! І ваше блюдо стане по-справжньому азіатським!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Фунчоза – 200 гр.
- Курка – 300 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Масло оливкове – 3 ст. л.
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Готувати фунчозу з куркою, болгарським перцем і морквою просто! Курку промиваємо, видаляємо плівку і нарізаємо на невеликі шматочки. Смажимо до легкого рум’яного відтінку на оливковій олії.
Моркву чистимо, промиваємо і натираємо з допомогою корейської або звичайною терки, але більший. Додаємо на сковороду і смажимо 3-5 хв
Болгарський перець розрізаємо на частини і чистимо від насіння. Нарізаємо перець тонкими смужками і кладемо в основне блюдо.
Часник пропускаємо через прес.
Фунчозу заливаємо водою і настоюємо 5 хв., або ж відварюємо в киплячій воді 2-3 хв. (рецепт потрібно подивитися на упаковці від локшини).
Додаємо фунчозу на сковороду, заправляємо соєвим соусом, чорним меленим перцем і сіллю. Перемішуємо і смажимо ще 3 хв
Приємного апетиту!
Фунчоза з куркою Фунчоза з куркою, морквою, болгарським перцем Фунчоза з куркою, овочами і соєвим соусом Фунчоза з соєвим соусом Фунчоза по-корейськи з куркою