Ця скляна локшина заслужено і впевнено набуває своїх шанувальників, адже вона зроблена з нових продуктів за новими технологіями східно-азійської кухні. Вам пропонується приготувати її у вершковому соусі замість традиційного соєвого. Легка і ніжна, вона в поєднанні з куркою та овочами буде у вас чудовим вечерею.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Фунчоза – 150 гр.
  • Куряче філе – 200 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Вершки – 100 мл
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Для того щоб приготувати фунчозу з куркою у вершковому соусі, цибулю і солодкий перець почистіть, промийте і наріжте набольшими кубиками.

У сковорідці розігрійте рослинне масло і обсмажте в ньому нарізану цибулю до прозорості.

Потім перекладіть до цибулі перець і смажте їх на середньому вогні протягом 5-6 хвилин, періодично все перемішуючи.

Куряче філе наріжте також невеликими шматочками і перекладіть його до обсмаженою овочам. Тушкуйте курку з овочами 5-6 хвилин. Страву за своїм смаком посоліть.

Потім налийте в сковороду вершки, перемішайте і тушкуйте курку з овочами в вершках ще 6 хвилин.

Фунчозу відварити згідно до інструкції на упаковці.

Потім відкиньте фунчозу на друшляк і промийте холодною водою.

В салатницю перекладіть відварену фунчозу і тушковану в вершках курку з овочами. Блюдо перемішайте.

Потім розкладіть фунчозу з куркою в вершковому соусі по порційних тарілках, декорують зеленню і подайте до столу гарячою.

Приємного апетиту!

Гаряча фунчоза з куркою і овочами Фунчоза Фунчоза з куркою Фунчоза з куркою і овочами Фунчоза з курячою грудкою Фунчоза з м'ясом Фунчоза з м'ясом і овочами