Відмінним варіантом для смачної і ситної вечері стане фунчоза, приготовлена з яловичиною та овочами. Страва готується просто і відносно не довго. Найскладніше в рецепті – приготування яловичини.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Фунчоза – 200 гр.
  • Соєвий соус – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Почнемо готувати фунчозу з яловичиною та овочами по-корейськи. Візьміть яловичину, ретельно промийте під проточною водою, обсушити паперовими рушниками і наріжте тонкими скибочками.

В глибоку сковороду налийте невелику кількість рослинного масла. Викладіть нарізане м’ясо і, періодично помішуючи, обсмажте близько 5 хвилин на сильному вогні. Налийте трохи води, закрийте кришкою і готуйте приблизно 15 хвилин.

Болгарський перець помийте, видаліть серцевину з насінням і наріжте тонкою соломкою.

Моркву ретельно вимийте і очистіть за допомогою овочечистки, натріть на звичайній тертці або на тертці для моркви по-корейськи або нашаткуйте тонкою соломкою гострим ножем. Ріпчасту цибулю очистіть і наріжте тонкими півкільцями.

До смаженій м’ясу додайте нарізані овочі. Перемішайте і обсмажте близько 10 хвилин. За кілька хвилин до готовності влийте соєвий соус, посоліть і поперчіть, перемішайте.

Фунчозу помістіть в заздалегідь підготовлений окріп на 3-5 хвилин, потім злийте її промити питною водою.

Фунчозу відправте в сковороду до решти інгредієнтів.

Ретельно перемішайте і прогрійте кілька хвилин.

Готову фунчозу розкладіть по порціях і насолоджуйтеся.

Приємного апетиту!

Фунчоза Фунчоза з м'ясом Фунчоза з м'ясом і овочами Фунчоза з овочами Фунчоза з соєвим соусом Фунчоза з яловичиною