Для любителів азіатської їжі в цьому рецепті пропонується приготувати фунчозу з куркою, огірками та помідорами. Овочі роблять страву більш корисним. Готується воно швидко. Подається гарячим або холодним.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 2 шт.
- Фунчоза – 200 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 3 зуб.
- Кунжут – 2 ст. л.
- Соєвий соус – 3 ст. л.
- Зелень – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати фунчозу з куркою, огірками та помідорами? Всі овочі для страви почистіть і помийте. Цибулю наріжте на тонкі півкільця.
Помідор, огірок і перець наріжте тонкою соломкою.
Зелень дрібно порубаєте.
Філе курки наріжте на невеликі шматочки.
Розігрійте суху сковорідку і посмажте на ній до рум’яного кольору насіння кунжуту.
В іншій сковорідці розігрійте рослинне масло і обсмажте в ньому шматочки філе курки.
Потім до м’яса перекладіть цибулю, через кілька хвилин – нарізані помідор і перець.
М’ясо з овочами посоліть за смаком і налийте соєвий соус.
Потім все перемішайте і тушкуйте до готовності на невеликому вогні.
Фунчозу відварити згідно до інструкції на упаковці. Потім відкиньте на друшляк і ножицями порізати на середні шматочки.
В окремий посуд перекладіть обсмажене з овочами м’ясо курки і теплу фунчозу.
Свіжий огірок наріжте соломкою.
До основної страви перекладіть нарізаний огірок, додайте подрібнений часникодавку часник і посипте все обсмаженим кунжутом і нарізаною зеленню.
Потім блюдо перемішайте і можете подати до столу, розклавши його на порційні тарілочки.
Приємного апетиту!
Гаряча фунчоза з куркою і овочами Фунчоза з куркою Фунчоза з куркою і овочами на сковороді Фунчоза з куркою, овочами і соєвим соусом Фунчоза з куркою, огірками і болгарським перцем Фунчоза з овочами Фунчоза з соєвим соусом