Фунчоза з овочами і куркою різноманітить ваш раціон і додасть прийому їжі незвичний східний колорит. Страва готується з додаванням соєвого соусу і соусу теріякі.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Фунчоза – 1 пакет
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Кабачки – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 головок
- філе Куряче – 3 шт.
- Соус теріякі – за смаком
- Часник – 1 зуб.
- Соєвий соус – за смаком
- Масло оливкове – за смаком
- Кунжут – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати фунчозу з овочами і соусом теріякі? Порізати вимиту курячу грудку невеликими смужками.
Пошинкувати до неї половину цибулини і залити все соусом теріякі. Прибрати в сторону.
Всі овочі вимити, порізати великими брусочками або соломкою.
Розігріти сковороду, додати масло і обсмажити курку до рум’яності.
Додати всі овочі, також обсмажити. Овочі гасити не можна, потрібно, щоб вони зберегли хрускіт.
Влити в сковороду до філе і овочів трохи соєвого соусу, видавити через прес часточку часнику. Залишити готуватися.
В цей час заварити фунчозу на 7 хв. (або згідно інструкції на упаковці).
Вогонь вимкнути, додати в сковороду вермішель, ретельно перемішати і посипати білим кунжутом.
Накрити сковороду кришкою і дати постояти так ще близько 8-10 хв.
Приємного апетиту!
Гаряча фунчоза з куркою і овочами Кабачки з м'ясом Кабачки на сковороді швидко і смачно Салат з фунчозой Фунчоза з куркою і болгарським перцем Фунчоза з куркою, морквою, болгарським перцем Фунчоза з куркою, овочами і соєвим соусом Фунчоза з овочами