Овочеве рагу з м’ясом, кабачками, картоплею, капустою – корисно, смачно і дуже доступно. Це найкращий варіант для обіду або вечері, ви отримаєте збалансований набір поживних речовин і вітамінів в одній тарілці, ніхто не піде з-за столу без добавки.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Картопля – 4 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Яловичина – 300 гр.
  • Вода – 250 мл
  • Часник – 1 – 3 зуб.
  • Капуста білокачанна – 0,4 шт.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Олія соняшникова – 3 ст. л.
  • Петрушка – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування овочевого рагу з м’ясом, кабачками, картоплею, капустою? М’ясо помийте, обсушити, наріжте кубиками.

Викладіть його на розігріту сковороду і обсмажте до золотистої скоринки, потім влийте трохи води і тушкуйте під закритою кришкою 1 годину.

Овочі добре помийте і очистіть. Моркву наріжте тонкими кружечками.

Молоді кабачки від шкірки очищати не обов’язково, просто наріжте їх скибочками.

Капусту дрібно нашаткуйте.

З помідорів зніміть шкірку, м’якоть наріжте дрібними кубиками.

Картоплю наріжте невеликими часточок.

На сковороду до м’яса покладіть моркву, кабачки, перемішайте і смажте 5-7 хвилин, поки морква не стане м’якою.

Потім додайте капусту, картоплю і помідори, перемішайте і тушкуйте все разом 5 хвилин.

Томатну пасту розведіть з водою, влийте її на сковорідку, перемішайте і тушкуйте рагу 25 хвилин.

Потім додайте подрібнений часник, сіль і перець за смаком, перемішайте, дайте страві потомитися ще пару хвилин і зніміть сковорідку з вогню.

Перед подачею посипте рагу січеною зеленню.

Приємного апетиту!

Кабачки з м'ясом на сковороді Кабачки на сковороді швидко і смачно Овочеве рагу з картоплею Овочеве рагу з помідорами ПП рецепти з кабачків