Ця скляна локшина заслужено і впевнено набуває своїх шанувальників, адже вона зроблена з нових продуктів за новими технологіями східно-азійської кухні. Вам пропонується приготувати її у вершковому соусі замість традиційного соєвого. Легка і ніжна, вона в поєднанні з куркою та овочами буде у вас чудовим вечерею.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Фунчоза – 150 гр.
- Куряче філе – 200 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Вершки – 100 мл
- Масло рослинне – для смаження
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Для того щоб приготувати фунчозу з куркою у вершковому соусі, цибулю і солодкий перець почистіть, промийте і наріжте набольшими кубиками.
У сковорідці розігрійте рослинне масло і обсмажте в ньому нарізану цибулю до прозорості.
Потім перекладіть до цибулі перець і смажте їх на середньому вогні протягом 5-6 хвилин, періодично все перемішуючи.
Куряче філе наріжте також невеликими шматочками і перекладіть його до обсмаженою овочам. Тушкуйте курку з овочами 5-6 хвилин. Страву за своїм смаком посоліть.
Потім налийте в сковороду вершки, перемішайте і тушкуйте курку з овочами в вершках ще 6 хвилин.
Фунчозу відварити згідно до інструкції на упаковці.
Потім відкиньте фунчозу на друшляк і промийте холодною водою.
В салатницю перекладіть відварену фунчозу і тушковану в вершках курку з овочами. Блюдо перемішайте.
Потім розкладіть фунчозу з куркою в вершковому соусі по порційних тарілках, декорують зеленню і подайте до столу гарячою.
Приємного апетиту!
Гаряча фунчоза з куркою і овочами Фунчоза Фунчоза з куркою Фунчоза з куркою і овочами Фунчоза з курячою грудкою Фунчоза з м'ясом Фунчоза з м'ясом і овочами