Одним з головних інгредієнтів страви, яка представлена вашій увазі, є курячі шлунки. Варто зазначити, що у багатьох дуже скептичне ставлення до таких субпродуктів. На наш погляд, це нічим не виправдане. Головна умова – курячі шлунки треба вміти правильно приготувати. І ми готові поділитися з вами деякими секретами.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Фунчоза – 200 гр.
- Курячі шлунки – 400 гр.
- Морква – 300 гр.
- Печериці свіжі – 400 гр.
- Часник – 3 зуб.
- Огірки – 200 гр.
- Коріандр – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 0.25 ч. л.
- Масло рослинне – 40 мл
- Перець червоний мелений – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати фунчозу з курячими шлунками. Курячі шлунки необхідно ретельно промити, видалити плівки.
Потім замочуємо їх у холодній воді, розведеною половиною чайної ложки оцтом приблизно на годину.
Після закінчення часу відправляємо шлуночки варитися у підсоленій воді на два з половиною години.
Вимиту й очищену моркву натираємо на тертці для приготування корейської моркви, солимо, перчимо, додаємо коріандр, перемішуємо, потім залишаємо на годину і даємо промаринуватися.
Огірок миємо, нарізаємо соломкою і, полив оцтом, перемішуємо.
Вимиті гриби нарізаємо слайсами, після чого відправляємо на сковорідку тушкуватися, до того моменту, поки з них повністю не випарується рідина.
Зварені шлунки необхідно остудити.
Тим часом зваріть фунчозу, з’єднайте її з грибами і шлуночками додайте до неї спеції і сіль.
Огірки і подрібнену моркву злегка обсмажте на сковорідці до стану м’якості.
Змішуємо всі інгредієнти, присмачивши соєвим соусом, потім ретельно перемішайте і прикрасьте зеленню.
Салат з фунчозой Фунчоза з грибами Фунчоза з грибами і овочами Фунчоза з м'ясом і овочами Фунчоза з овочами