Одним з головних інгредієнтів страви, яка представлена вашій увазі, є курячі шлунки. Варто зазначити, що у багатьох дуже скептичне ставлення до таких субпродуктів. На наш погляд, це нічим не виправдане. Головна умова – курячі шлунки треба вміти правильно приготувати. І ми готові поділитися з вами деякими секретами.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Фунчоза – 200 гр.
  • Курячі шлунки – 400 гр.
  • Морква – 300 гр.
  • Печериці свіжі – 400 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Огірки – 200 гр.
  • Коріандр – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 0.25 ч. л.
  • Масло рослинне – 40 мл
  • Перець червоний мелений – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати фунчозу з курячими шлунками. Курячі шлунки необхідно ретельно промити, видалити плівки.

Потім замочуємо їх у холодній воді, розведеною половиною чайної ложки оцтом приблизно на годину.

Після закінчення часу відправляємо шлуночки варитися у підсоленій воді на два з половиною години.

Вимиту й очищену моркву натираємо на тертці для приготування корейської моркви, солимо, перчимо, додаємо коріандр, перемішуємо, потім залишаємо на годину і даємо промаринуватися.

Огірок миємо, нарізаємо соломкою і, полив оцтом, перемішуємо.

Вимиті гриби нарізаємо слайсами, після чого відправляємо на сковорідку тушкуватися, до того моменту, поки з них повністю не випарується рідина.

Зварені шлунки необхідно остудити.

Тим часом зваріть фунчозу, з’єднайте її з грибами і шлуночками додайте до неї спеції і сіль.

Огірки і подрібнену моркву злегка обсмажте на сковорідці до стану м’якості.

Змішуємо всі інгредієнти, присмачивши соєвим соусом, потім ретельно перемішайте і прикрасьте зеленню.

Салат з фунчозой Фунчоза з грибами Фунчоза з грибами і овочами Фунчоза з м'ясом і овочами Фунчоза з овочами