Фунчоза – це довга бобова локшина. Ідеально до локшині підходить квасоля у власному соку, з цих двох інгредієнтів у вас вийде дуже смачне дієтичне блюдо, яке можна їсти в піст.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Фунчоза – 200 гр.
- Квасоля біла – 180 – 200 гр.
- Морква – 1 шт.
- Лимонний сік – 1 ст. л.
- Часник – 2 зуб.
- Перець чилі – за смаком
- Сіль – за смаком
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Готувати фунчозу з квасолею і морквою просто! Фунчоза дуже довга, тому наріжте її на частини по 10 сантиметрів, відваріть в окропі 3-4 хвилини.
Моркву очистіть, помийте і натріть на дрібній тертці, з’єднайте з локшиною.
Часник пропустіть через прес. Додайте до локшині часник, приправи, сіль за смаком, лимонний сік, перемішайте, залиште настоятися на 7-10 хвилин.
Через час додайте в салат рубану зелень, консервовану квасолю і соняшникова олія, перемішайте.
Дайте салату настоятися 5 хвилин і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Салат з фунчозой Фунчоза