Фунчоза – це довга бобова локшина. Ідеально до локшині підходить квасоля у власному соку, з цих двох інгредієнтів у вас вийде дуже смачне дієтичне блюдо, яке можна їсти в піст.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Фунчоза – 200 гр.
  • Квасоля біла – 180 – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Перець чилі – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Готувати фунчозу з квасолею і морквою просто! Фунчоза дуже довга, тому наріжте її на частини по 10 сантиметрів, відваріть в окропі 3-4 хвилини.

Моркву очистіть, помийте і натріть на дрібній тертці, з’єднайте з локшиною.

Часник пропустіть через прес. Додайте до локшині часник, приправи, сіль за смаком, лимонний сік, перемішайте, залиште настоятися на 7-10 хвилин.

Через час додайте в салат рубану зелень, консервовану квасолю і соняшникова олія, перемішайте.

Дайте салату настоятися 5 хвилин і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Салат з фунчозой Фунчоза