Людям, які не байдужі до власного здоров’я і фігуру, обов’язково варто взяти на озброєння рецепт приготування фунчозы з квасолею. Адже так звана скляна локшина легко засвоюється і відрізняється низкокалорийностью. А в поєднанні зі стручковою квасолею локшина набуває незвичайні смакові відтінки.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Листовий салат – 50 гр.
- Яйце перепелине – 2 шт.
- Квасоля стручкова (зелень) – 50 гр.
- Фунчоза – 40 гр.
- Майонез – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Готувати фунчозу з квасолею просто! Для початку підготуйте необхідні для приготування даного страви інгредієнти.
Листя салату промити під проточною водою і нашаткувати.
Викладаємо фунчозу в глибоку миску, заливаємо її окропом, після чого її необхідно промити прохолодною кип’яченою водою і порізати на частини. Для цього краще всього використовувати ножиці.
В салатник відправляємо нарізані листя салату, фунчозу. Пропускаємо через прес часник і також відправляємо в салатник. Все акуратно перемішуємо, попередньо посоливши наше блюдо і заправивши мінімальною кількістю майонезу.
Викладаємо частину салату на порційну тарілку, вистелену листям салату. Не забудьте прикрасити страву перепелиними яйцями і стручкової квасолею, яку потрібно попередньо відварити.
Салат з фунчозой Фунчоза