Якщо ви любите готувати страви різної кухні, то вам сподобається рецепт фунчозы на сковороді. Фунчоза – страва японської, корейської і китайської кухні, що представляє собою локшину зі спеціями і добавками. Фунчоза на сковороді відмінно підійде в якості сімейного обіду або вечері.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Яловичина – 300 гр.
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Фунчоза – 3 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Цибуля зелена – 2 пучка
  • Капуста пекінська – 0.25 шт.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Соєвий соус – 100 гр.
  • Імбир – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати фунчозу з м’ясом на сковороді. Яловичину довільно нарізати шматочками. Помідори помити, нарізати кубиками. Перець помити, очистити від насіння, нарізати кубиками. Зелену цибулю і пекінську капусту помити, просушити, дрібно нашаткувати. Розігріти сковороду, влити рослинне масло. У гаряче місце вкинути шматочки яловичини. Обсмажити, помішуючи, до утворення рум’яної скоринки. Потім м’ясо посолити, поперчити, додати імбир і спеції за смаком. Тушкувати ще 5 хвилин.

Зварити фунчозу до готовності. У сковороду з яловичиною додати помідори, тушкувати, поки помідори пустять сік. Викинути в сковороду пекінську капусту, перемішати. Потім додати перець, перемішати. Смажити 2 хвилини.

В сковороду відправити зелену цибулю, перемішати.

Готову фунчозу перекладаємо в сковороду до решти інгредієнтів, акуратно перемішати, щоб не порушити цілісність локшини. Фунчозу на сковороді розкласти по порційних тарілках і закликати всіх до столу! Приємного апетиту!

Салат з фунчозой Фунчоза з м'ясом Фунчоза з м'ясом і овочами Фунчоза з овочами Фунчоза з яловичиною