Якщо ви любите готувати страви різної кухні, то вам сподобається рецепт фунчозы на сковороді. Фунчоза – страва японської, корейської і китайської кухні, що представляє собою локшину зі спеціями і добавками. Фунчоза на сковороді відмінно підійде в якості сімейного обіду або вечері.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Яловичина – 300 гр.
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Фунчоза – 3 гр.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Цибуля зелена – 2 пучка
- Капуста пекінська – 0.25 шт.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Соєвий соус – 100 гр.
- Імбир – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати фунчозу з м’ясом на сковороді. Яловичину довільно нарізати шматочками. Помідори помити, нарізати кубиками. Перець помити, очистити від насіння, нарізати кубиками. Зелену цибулю і пекінську капусту помити, просушити, дрібно нашаткувати. Розігріти сковороду, влити рослинне масло. У гаряче місце вкинути шматочки яловичини. Обсмажити, помішуючи, до утворення рум’яної скоринки. Потім м’ясо посолити, поперчити, додати імбир і спеції за смаком. Тушкувати ще 5 хвилин.
Зварити фунчозу до готовності. У сковороду з яловичиною додати помідори, тушкувати, поки помідори пустять сік. Викинути в сковороду пекінську капусту, перемішати. Потім додати перець, перемішати. Смажити 2 хвилини.
В сковороду відправити зелену цибулю, перемішати.
Готову фунчозу перекладаємо в сковороду до решти інгредієнтів, акуратно перемішати, щоб не порушити цілісність локшини. Фунчозу на сковороді розкласти по порційних тарілках і закликати всіх до столу! Приємного апетиту!
Салат з фунчозой Фунчоза з м'ясом Фунчоза з м'ясом і овочами Фунчоза з овочами Фунчоза з яловичиною