Якщо захотілося чого-небудь незвичайного, то фунчоза в устричному соусі відмінно для цього підійде. Використання в приготуванні страви яловичини робить його більш ситним і апетитним. Насичений і пікантний смак страви зможе здивувати навіть самих бувалих гурманів. Приготуйте фунчозу в устричному соусі, прикрасивши тим самим святковий стіл.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Фунчоза – 100 гр.
  • Яловичина – 100 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Устричний соус – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Рецепт фунчозы з устричним соусом простий у приготуванні! Підготуємо всі інгредієнти. Болгарський перець ретельно промиваємо під проточною водою, видаляємо насіння з перегородками. Потім нарізаємо перець невеликими смужками. Для різноманітності можна взяти половинку червоного і половинку зеленого перцю.

Моркву очищаємо, споліскують водою і нарізаємо тим же способом, що і перець. Для зручності спочатку можна подрібнити моркву кільцями, а потім вже нарізати смужками.

Зубчики часнику продавлюємо ножем і потім подрібнюємо.

Яловичину необхідно також нарізати невеликими скибочками.

На вогонь ставимо розігріватися сковороду, вливаючи в неї рослинне масло.

Потім перекладаємо в сковороду попередньо вбиті в миску курячі яйця. Обсмажуємо яйця, помішуючи, до стану омлету.

Наступний крок – заливаємо фунчозу окропом і залишаємо на 6 хвилин.

Переходимо до термічної обробки підготовлених продуктів. На гарячій сковороді обсмажуємо шматочки яловичини до готовності.

Після цього додаємо до м’яса нарізаний болгарський перець і моркву, все обсмажуємо пару хвилин.

Настоявшуюся фунчозу перекладаємо в сковороду до інших компонентів.

Слідом викладаємо омлет.

Додаємо в блюдо устричний соус, все перемішуємо і тримаємо на вогні приблизно хвилину.

Готову страву подаємо в гарячому вигляді.

Приємного вам апетиту!

Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з м'ясом Фунчоза з м'ясом і овочами Фунчоза з яловичиною