Якщо захотілося чого-небудь незвичайного, то фунчоза в устричному соусі відмінно для цього підійде. Використання в приготуванні страви яловичини робить його більш ситним і апетитним. Насичений і пікантний смак страви зможе здивувати навіть самих бувалих гурманів. Приготуйте фунчозу в устричному соусі, прикрасивши тим самим святковий стіл.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Фунчоза – 100 гр.
- Яловичина – 100 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Устричний соус – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Рецепт фунчозы з устричним соусом простий у приготуванні! Підготуємо всі інгредієнти. Болгарський перець ретельно промиваємо під проточною водою, видаляємо насіння з перегородками. Потім нарізаємо перець невеликими смужками. Для різноманітності можна взяти половинку червоного і половинку зеленого перцю.
Моркву очищаємо, споліскують водою і нарізаємо тим же способом, що і перець. Для зручності спочатку можна подрібнити моркву кільцями, а потім вже нарізати смужками.
Зубчики часнику продавлюємо ножем і потім подрібнюємо.
Яловичину необхідно також нарізати невеликими скибочками.
На вогонь ставимо розігріватися сковороду, вливаючи в неї рослинне масло.
Потім перекладаємо в сковороду попередньо вбиті в миску курячі яйця. Обсмажуємо яйця, помішуючи, до стану омлету.
Наступний крок – заливаємо фунчозу окропом і залишаємо на 6 хвилин.
Переходимо до термічної обробки підготовлених продуктів. На гарячій сковороді обсмажуємо шматочки яловичини до готовності.
Після цього додаємо до м’яса нарізаний болгарський перець і моркву, все обсмажуємо пару хвилин.
Настоявшуюся фунчозу перекладаємо в сковороду до інших компонентів.
Слідом викладаємо омлет.
Додаємо в блюдо устричний соус, все перемішуємо і тримаємо на вогні приблизно хвилину.
Готову страву подаємо в гарячому вигляді.
Приємного вам апетиту!
Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з м'ясом Фунчоза з м'ясом і овочами Фунчоза з яловичиною