за даним рецептом, можна легко і просто приготувати фунчозу з яловичиною, навіть якщо немає ніякого навички приготування східних страв. Покрокові фото і докладний опис кожного етапу позбавлять від питань навіть початківців господарок.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Фунчоза – 200 гр.
- Кунжут – 1 ст. л.
- Масло кунжутне – 1 ст. л.
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Часник – 1 зуб.
- Яловичина – 300 гр.
- Морква – 1 шт.
- Шпинат – 1 пучок
- Огірки – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
Процес приготування:
Приступимо до готування фунчозы з яловичиною. Відварюємо фунчозу в підсоленій воді протягом 15 хвилин.
Відкидаємо локшину на друшляк і даємо повністю стекти рідини.
На сковороді розігріваємо одну столову ложку рослинної олії, викладаємо туди фунчозу, вливаємо одну столову ложку соєвого соусу, перемішуємо і одразу дістаємо локшину з сковороди.
перетираємо В ступці насіння кунжуту.
До розтертого кунжуту додаємо кунжутне масло, одну столову ложку соєвого соусу, цукор і пропущений через прес зубок часнику. Ретельно змішуємо всі разом.
Яловичину нарізаємо тонкою соломкою впоперек волокон. Змішуємо її з заправкою з кунжуту.
Ємність з яловичиною і заправкою закриваємо харчовою плівкою і даємо промаринуватися протягом півгодини в холодильнику.
На сковороді розігріваємо одну столову ложку рослинної олії, викладаємо яловичину і обсмажуємо до готовності.
Моркву очищаємо, промиваємо й обсушуємо. Нарізаємо її тонкими довгими смужками. На сковороді розігріваємо одну столову ложку олії і обсмажуємо соломку моркви протягом п’яти хвилин.
Шпинат промиваємо, обсушуємо, ріжемо великими шматками. Обсмажуємо його на сковороді з однією столовою ложкою рослинного масла одну-дві хвилини.
В об’ємну миску для подачі викладаємо підготовлену фунчозу.
На локшину кладемо обсмажену моркву, шпинат і яловичину. Акуратно перемішуємо компоненти.
Огірок промиваємо, обсушуємо і зрізаємо кінчики, щоб уникнути гіркоти. Нарізаємо його тонкими довгими смужками. Викладаємо в миску.
Поділяємо яйце на жовток і білок. Окремо збиваємо їх виделкою і підсмажуємо у вигляді млинців. Кожен млинець нарізаємо тонкою соломкою і викладаємо її в миску. Подаємо в теплому вигляді.
Приємного апетиту!
Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з м'ясом і овочами Фунчоза з овочами Фунчоза з соєвим соусом