Відмінним варіантом для смачної і ситної вечері стане фунчоза, приготовлена з яловичиною та овочами. Страва готується просто і відносно не довго. Найскладніше в рецепті – приготування яловичини.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловичина – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Фунчоза – 200 гр.
- Соєвий соус – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Почнемо готувати фунчозу з яловичиною та овочами по-корейськи. Візьміть яловичину, ретельно промийте під проточною водою, обсушити паперовими рушниками і наріжте тонкими скибочками.
В глибоку сковороду налийте невелику кількість рослинного масла. Викладіть нарізане м’ясо і, періодично помішуючи, обсмажте близько 5 хвилин на сильному вогні. Налийте трохи води, закрийте кришкою і готуйте приблизно 15 хвилин.
Болгарський перець помийте, видаліть серцевину з насінням і наріжте тонкою соломкою.
Моркву ретельно вимийте і очистіть за допомогою овочечистки, натріть на звичайній тертці або на тертці для моркви по-корейськи або нашаткуйте тонкою соломкою гострим ножем. Ріпчасту цибулю очистіть і наріжте тонкими півкільцями.
До смаженій м’ясу додайте нарізані овочі. Перемішайте і обсмажте близько 10 хвилин. За кілька хвилин до готовності влийте соєвий соус, посоліть і поперчіть, перемішайте.
Фунчозу помістіть в заздалегідь підготовлений окріп на 3-5 хвилин, потім злийте її промити питною водою.
Фунчозу відправте в сковороду до решти інгредієнтів.
Ретельно перемішайте і прогрійте кілька хвилин.
Готову фунчозу розкладіть по порціях і насолоджуйтеся.
Приємного апетиту!
Фунчоза Фунчоза з м'ясом Фунчоза з м'ясом і овочами Фунчоза з овочами Фунчоза з соєвим соусом Фунчоза з яловичиною