Галушки для домашнього супу можна приготувати з рідкого тіста. Такий спосіб порадує простотою і швидкістю. Готовий продукт вийде ніжним і пишним. Беріть ідею на замітку!
Інгредієнти: на 5 порц.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 150 гр.
- Молоко коров’яче – 130 мл
- Масло вершкове – 30 гр.
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Готувати галушки для супу з рідкого тіста просто! Відокремлюємо жовток від білка. Інгредієнти викладаємо в різні тарілки.
Жовток розтираємо з розм’якшеним вершковим маслом. Повинна вийти однорідна кашка.
Сюди ж вливаємо молоко і поступово починаємо просіяти борошно.
Розмішуємо вміст до гладкої рідкуватий маси.
Окремо збиваємо білок з дрібкою солі. Працюємо міксером до отримання пишної піни. Викладаємо продукт в загальну масу і розмішуємо.
Готове рідке тісто занурюємо в киплячий суп за допомогою ложки. Через кілька хвилин апетитні галушки змінюватися в кольорі і будуть готові!
Галушки Галушки для супу з борошна та яєць