Галушки для домашнього супу можна приготувати з рідкого тіста. Такий спосіб порадує простотою і швидкістю. Готовий продукт вийде ніжним і пишним. Беріть ідею на замітку!


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 150 гр.
  • Молоко коров’яче – 130 мл
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Готувати галушки для супу з рідкого тіста просто! Відокремлюємо жовток від білка. Інгредієнти викладаємо в різні тарілки.

Жовток розтираємо з розм’якшеним вершковим маслом. Повинна вийти однорідна кашка.

Сюди ж вливаємо молоко і поступово починаємо просіяти борошно.

Розмішуємо вміст до гладкої рідкуватий маси.

Окремо збиваємо білок з дрібкою солі. Працюємо міксером до отримання пишної піни. Викладаємо продукт в загальну масу і розмішуємо.

Готове рідке тісто занурюємо в киплячий суп за допомогою ложки. Через кілька хвилин апетитні галушки змінюватися в кольорі і будуть готові!

Галушки Галушки для супу з борошна та яєць