Дуже смачний десерт, які сподобається шанувальникам правильного харчування. Гарбуз не дарма цінується за свої корисні властивості і смакові якості. До того ж, рецепти з її використанням прості в приготуванні.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Гарбуз – 0,5 кг
  • Горіхи – 50 гр.
  • цукор – 30 гр.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Масло вершкове – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати гарбуз шматочками з медом на деку в духовці, гарбуз помийте, очистіть від шкірки і м’якоті з насінням, наріжте на рівні по товщині часточки.

Розкладіть гарбуз на деку, прикрийте її фольгою і запікайте в духовці при 190 градусах 30 хвилин.

Поки гарбуз запікається, змішайте мед, розм’якшене вершкове масло, цукор і січені горіхи.

Лист з гарбузом дістаньте з духовки, зніміть фольгу. Майже готову гарбуз змастіть медово-горіховою масою і вже без фольги запікайте в духовці ще 10-15 хвилин.

Смачний і корисний десерт готовий, можна подавати його на стіл з листочками свіжої м’яти.

Смачного!

Гарбуз шматочками без шкірки запечена в духовці Гарбуз шматочками в цукрі запечена в духовці Гарбуз шматочками з медом запечена в духовці Гарбуз шматочками запечена у фользі в духовці Десерт з гарбуза в духовці Солодка гарбуз шматочками запечена в духовці Цукати з гарбуза в духовці