Дуже смачний десерт, які сподобається шанувальникам правильного харчування. Гарбуз не дарма цінується за свої корисні властивості і смакові якості. До того ж, рецепти з її використанням прості в приготуванні.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гарбуз – 0,5 кг
- Горіхи – 50 гр.
- цукор – 30 гр.
- Мед – 1 ст. л.
- Масло вершкове – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати гарбуз шматочками з медом на деку в духовці, гарбуз помийте, очистіть від шкірки і м’якоті з насінням, наріжте на рівні по товщині часточки.
Розкладіть гарбуз на деку, прикрийте її фольгою і запікайте в духовці при 190 градусах 30 хвилин.
Поки гарбуз запікається, змішайте мед, розм’якшене вершкове масло, цукор і січені горіхи.
Лист з гарбузом дістаньте з духовки, зніміть фольгу. Майже готову гарбуз змастіть медово-горіховою масою і вже без фольги запікайте в духовці ще 10-15 хвилин.
Смачний і корисний десерт готовий, можна подавати його на стіл з листочками свіжої м’яти.
Смачного!